Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Nanoleaf

Vendor 8

Descrierea categoriei

Nanoleaf-uri inteligente


Nanoleaf-urile creează un iluminat modular și inteligent care face din lucruri obișnuite lucruri extraordinare. Nanoleaf-urile reunesc tehnologia inteligentă și iluminarea personalizată pentru a crea o atmosferă specială în orice încăpere. Nanoleaf-urile cu intensitate reglabilă adaugă o senzație elegantă și intimă în orice locuință. Frumoase atât la pornire, cât și în momentul în care sunt oprite, nanoleaf-urile bej creează un aspect de artă geometrică pe perete.


Seturi de Nanoleaf-uri


Setul de Nanoleaf-uri LED sunt opțiuni de iluminare caldă sau rece care creează atmosfera de relaxare înainte de culcare sau atmosfera de relaxare în colțul preferat de lectură. Setul de 13 panouri Nanoleaf au un aspect vizual remarcabil, fiind remarcat cu siguranță de musafiri. Dacă aveți un spațiu mai mic puteți utiliza un set de 3 panouri Nanoleaf care se pot controla de pe telefon. Un set de panouri Nanoleaf poate fi alegerea potrivită pentru un cadou de Crăciun sau de ziua de naștere a unei persoane dragi.


Dacă sunteți în căutare unui set de 7 panouri Nanoleaf pe site-ul nostru îl veți găsi la un preț promoțional.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i