Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

PATONA

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Compania acumulator se ocupă în special cu producerea unei game variate de baterii și de acumulatori. În gama lor de produse veți găsi baterii pentru camere foto, baterii pentru laptopuri, baterii pentru tablete, baterii pentru telefoane, baterii pentru console de jocuri, aspiratoare și multe altele.


Acumulatorii și baterii PATONA


Acumulatorii PATONA sunt cunoscuți pe piață pentru durata lor mare de viață. Aceștia vin cu anumite funcții interesante cum ar fi monitorizarea tensiunii și curentului pentru a evita supraîncărcarea.


O baterie pentru laptop PATONA este disponibilă pentru mai mult de 450 de modele diferite de laptopuri și are un standard prestabilit de siguranță. Pe de altă parte bateria de GOPRO PATONA, poate înlocui bateriile original de tip AHDBT-401 și se află la un preț mai redus.


Încărcătoare PATONA


Încărcătorul pentru scutere electrice PATONA are protecție împotriva scurtcircuitului și vine cu o funcție de încărcare inteligentă. Acesta alături de încărcătorul foto PATONA sunt printre cele mai vândute produse ale companiei remarcându-se pe piață prin raportul calitate-preț excelent. Compania mai comercializează și accesorii pentru aspiratoare de toate tipurile. În categoria lor de accesorii pentru aspiratoare putem remarca sacii pentru aspiratoare PATONA care absorb și cele mai mici particule de praf și filtrele pentru aspiratoare PATONA care ușor de schimbat.


Fie că sunteți în căutare unei perii universale PATONA sau a unui încărcător pentru aspirator PATONA pe site-ul nostru le veți găsi la prețuri promoționale.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i