Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Paul Neuhaus

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firmă germană, pentru producția corpurilor de iluminat, Paul Neuhaus a fost înființată în anul 1962. Cum deja ne-au obișnuit firmele germane și acest producător pune accent în primul rând pe calitatea produselor. În prezent producția se concentrează în principal pe iluminatul LED.


Gama de produse Paul Neuhaus


Corpurile de iluminat Paul Neuhaus chiar dacă au un preț mai ridicat cu siguranță își merită toții banii, deoarece produsele au o calitate mult peste media industriei. Spoturile Paul Neuhaus sunt construite din materii prime de calitate și elimină orice tip de problemă care ar putea apărea cu timpul la acest tip de corpuri de iluminat. Acestea alături de aplicele Paul Neuhaus sunt folosite de obicei în combinație pentru a ilumina o baie.


Pentru camera de zi compania a dezvoltat lustrele cu fir Paul Neuhaus care au un design minimalist și tehnologii de ultimă oră. În ceea ce privește bucătăria veți putea utiliza plafonierele Paul Neuhaus care pot ilumina corespunzător întreaga suprafață a unei bucătării.


Ca elemente de decor care ajută și la iluminarea unei încăperi avem atât lampadarele Paul Neuhaus cât și lămpile de masă Paul Neuhaus care sunt folosite ca sursă de iluminat secundar în camere.


Corpuri de iluminat Paul Neuhaus la reducere


Fie că sunteți în căutare de corpuri de iluminat pentru exterior Paul Neuhaus, de becuri Paul Neuhaus sau de panouri LED Paul Neuhaus pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i