Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere - Trio

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de plafoniere cu telecomandă

Ați dori să folosiți tehnologia modernă a controlului la distanță a luminilor din apartament dar nu aveți suficient spațiu pentru o lustră? Nici o problemă, în oferta noastră avem pentru dumneavoastră plafoniere cu telecomandă. Puteți găsi și lumini cu intensitate reglabilă cu control la distanță, nivelul luminii îl puteți modifica în funcție de nevoie.

O alegere potrivită ar fi câteva dintre plafonierele LED cu telecomandă, unde datorită tehnologiei LED veți putea economisi curent electric.

Plafoniera LED cu intensitate reglabilă cu telecomandă se poate folosi în special în camera de zi sau în dormitor. Acestea sunt plafoniere moderne care au designuri moderne și minimaliste. Cu toate acestea plafoniera cea mai avansată din punct de vedere tehnologic este plafoniera LED de 24w RGB cu difuzor, bluetooth și telecomandă. Aceasta poate fi conectată la telefonul mobil și poate reda muzică la calitate înaltă.

Plafoniera cu telecomandă și bluetooth poate fi controlată atât din telecomandă cât și din telefon astfel se poate seta culoarea luminii dar și intensitatea acesteia. Cea mai cunoscută astfel de plafonieră este plafoniera Eglo cu telecomandă care are un raport calitate-preț excelent.

Plafonierele de cristal cu telecomandă au un design clasic dar vin cu tehnologii moderne astfel pot fi instalată în locuințele cu design retro, dar și în cele cu design moderne.

Plafoniere cu telecomandă la reducere

Dacă sunteți în căutare de plafoniere LED pentru baie cu telecomandă cu siguranță pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i