Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere de epocă - Lucide

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În ultimii ani plafonierele au devenit printre preferate cumpărătorilor când vine vorba despre cumpărarea unui corp de iluminat principal pentru orice cameră. Astfel încât au fost lansate foarte multe modele de plafoniere pentru toate tipurile de cumpărători.

Plafoniere retro pentru orice cameră

Un corp de iluminat se alege în funcție de stilul designului dintr-o locuință. Așadar pentru locuințele cu un design de epocă alegere optimă pentru corpurile de iluminat ar putea fi o plafonieră retro LED. În acest moment există pe piață plafoniere de epocă pentru dormitor dar și plafoniere retro pentru camera de zi care au designuri și funcții specifice în funcție de camera unde urmează să fie folosite. Cu toate aceste în funcție de suprafața camerei există pentru camere mai mici plafoniere retro cu 2 becuri și pentru camere cu suprafețe mai mari plafoniere retro cu 4 becuri.

Cele mai cunoscute astfel de corpuri de iluminat sunt fără îndoială plafonierele de epocă Eglo care sunt disponibile într-o varietate de forme și modele. Cea mai apreciată este fără îndoială plafoniera de epocă în stil italian care are un design premium.

Plafoniere retro pentru exterior

Pentru spațiile din exterior cum ar fi o terasă sau un foișor există plafoniere retro de exterior care sunt foarte rezistente la apă și la praf. Dacă sunteți în căutare de plafoniere de epocă ieftine pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i