Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Plafoniere - Reality

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Plafoniere - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Pentru iluminarea unei băi este cel mai bine să se combine mai multe tipuri de corpuri de iluminat. Plafonierele pentru baie sunt adecvate ca surse centrale de iluminat. Pentru iluminarea băi se folosesc corpuri de iluminat pentru baie speciale, care îndeplinesc norme de securitate severe de rezistență la apă.

Există o mulțime de tipuri de plafoniere pentru baie, de la celebra plafonieră led pentru baie până la plafoniera pentru baie cu telecomandă. Acestea se folosesc foarte des pentru iluminatul unei băi deoarece sunt plafoniere moderne pentru baie care au tehnologii de ultimă oră.

Plafoniera de baie Philips este probabil cea mai cunoscută și cumpărată deoarece beneficiază de cel mai bun raport calitate preț de pe piață. Acestea pot veni în diferite stiluri cum ar fi: plafoniera de baie din sticlă sau plafoniera de baie din metal, în funcție de preferințe și de designul băi puteți alege din mai multe variante.

Plafoniera de baie neagră și plafoniera de baie aurie au fost create observându-se trendul de a avea un design în baie predominat de negru sau auriu.

Plafoniera rotundă de baie oferă o lumină foarte puternică astfel poate ilumina perfect și băi foarte mari.

Dacă sunteți în căutarea unei plafoniere de baie inteligentă atunci pe site-ul nostru cu siguranță o vei găsi la cel mai mic preț.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i