Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce plafonieră alegem pentru baie?

Baie
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Dacă vă plac trendurile moderne, puteți ilumina baia cu benzi LED sau lămpi încastrate.

Baia poate fi iluminată cu mai multe tipuri de lămpi, cel mai des oamenii cumpără plafoniere aplicate, dar în ultima vreme sunt în trend lămpile încastrate cu benzi LED.

Spoturi pentru tavan și perete

Baia este locul unde de obicei este o fereastră mică, prim urmare mare parte a luminii este creată de lumină artificială. Acestea se amplasează deasupra oglinzii (mai multe puteți afla în articolul Ce iluminat oglindă alegem pentru baie) după care pe tavan și perete. Indiferent de tipul pe care il alegeți, de fiecare dată să aflați gradul de protecție IP, pentru a ști în ce zonă veți putea monta lampa (mai multe puteți afla în articolul Ce iluminat să alegi pentru baie).
Dacă preferați un design simplu, moderat, s-ar putea să vă placă o plafonieră aplicată, așa numită plafonieră. Așa cum sugerează denumirea, direct pe tavan și oferă lumină intensivă și uniformă. De obicei are formă rotundă, dar există și variante pătrate. Baia poate fi iluminată cu lămpi spot, care sunt amplasate fie pe tavan fie pe perete. În cazul în care baia este mai mare, recomandăm și aplice de perete.

În trend sunt lămpile încastrate

Dacă vă doriți o baie modernă, vă recomandăm să achiziționați benzi LED, prin care puteți schimba culoarea. În trend sunt și lămpile spot încastrabile, care sunt încastrate direct în tavan. Avantajul este că nu deranjează linia tavanului și oferă suficientă lumină. Unele tipuri de lămpi încastrate se pot roti în direcții diferite.


Este clar, că trebuie să vedeți bine în baie, prin urmare să nu economisiți foarte mult cu corpurile de iluminat. Nu uitați că intensitatea iluminatului este afectată și de culoarea plăcilor. La plăci mai întunecate, lumina se va reflecta mai puțin decât la cele de culoare deschisă, prin urmare sunt necesare surse de lumină mai puternice sau un număr mai mare.
Când este vorba de o sursă de lumină, să vă concentrați la alegerea acestuia. Pentru a vedea clar, culoarea becului ar trebui să fie alb rece și ar trebui să redea culorile cât mai fidel posibil (prin urmare Ra ar trebui să fie minim 80).
null 
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i