Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Prize și accesorii pentru mobila de bucătărie - Eglo

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Toate tipurile de accesorii pentru mobila de bucătărie

Pe lângă iluminatul adițional pentru mobilierul de bucătărie trebuie să avem în vedere și anumite accesorii foarte importante pentru mobila din bucătărie. Printre aceste accesorii probabil cel care este folosit cel mai des este priza încastrată în mobilier care vine cu împământare și cu un port USB.

Pe lângă acesta se folosește foarte des și detectorul de scurgeri de apă care vă avertizează în cazul în care apar scurgeri de apă în bucătărie. Există de asemenea și un senzor pentru scurgeri de apă, acesta produce un semnal acustic foarte puternic în momentul în care detectează o scurgere de apă.

Banda LED pentru mobila de bucătărie vine cu anumite protecții suplimentare pentru a nu avea incidente neplăcute la contactul cu apa sau cu alte lucruri neprevăzute din bucătărie.

Dacă vreți să aveți o casă inteligentă o priză inteligentă pentru mobilă nu ar trebui să vă lipsească deoarece are ultimele tehnologii ale momentului din industrie. Așadar, prizele cu WIFI pentru mobila de bucătărie sunt printre preferatele consumatorilor deoarece se conectează cu telefonul mobil și pot fi controlate de la distanță.

Accesorii pentru mobila de bucătărie la reducere

Dacă sunteți în căutare de prize cu protecție pentru mobilierul de bucătărie sau de orice alt accesoriu pentru mobila de bucătărie atunci cu siguranță pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri. 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i