Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Proiectoare

Kategorie AKCE

Vânzare uriașă de toamnă de corpuri de iluminat.

Puteți beneficia de reducerea afișată doar prin finalizarea corespunzătoare a comenzii, nu doar prin introducerea produselor în coșul de cumpărături.

Reducerile se calculează de la prețurile inițiale în conformitate cu termenii și condițiile.

În plus, puteți beneficia de transport gratuit la comenzi de peste 150 de lei.

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Iluminatul exterior este cel puțin la fel de important ca iluminatul din interiorul locuinței. Astfel alegerea corpurilor de iluminat exterior este foarte importantă și trebuie făcută cu mare atenție.

Probabil proiectoarele led de exterior sunt printre cele mai apreciate corpuri de iluminat pentru exterior datorită versatilității lor. În același timp un proiector led cu senzor are avantaje incontestabile printre cele mai importante fiind posibilitatea de a se stinge și aprinde când simte mișcare.

Un proiector led se poate folosi pentru iluminarea mai multor spații în special exterioare, dar cu un proiector led portabil poți iluminat orice spațiu când ai nevoie.

Proiectorul led solar de exterior este foarte apreciat atât printre persoanele care promovează energia regenerabilă, dar și pentru publicul larg care are nevoie de un corp de iluminat exterior deoarece este economic și extrem de fiabil. 

În exterior se mai poate folosi și proiectorul led cu acumulator care nu necesită neapărat o conectate la curent electric, deoarece stochează o anumită cantitate de energie.

În ceea ce privește corpurile noi de iluminat pentru exterior proiectul cu led RGB este probabil cel mai util deoarece vă oferă posibilitatea de a schimba culoarea luminii și dispune de o varietate de culori. Se pot găsi variante RGB și pentru proiectoarele de grădină care se pot pune pe garduri pentru a ilumina toată grădina.

Fie că vă doriți un releu pentru proiectoare sau chiar proiectoare led ieftine pe site-ul nostru veți găsi cea mai variată gamă de produse.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i