Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Proiectoare cu senzor

 • Putere max. bec
 • Flux luminos total
 • Funcția
 • Culoare
 • Grad protecție IP
 • Tensiune
 • Soclu
 • Material
 • Stil
 • Spațiul
 • Producător
 • Număr becuri
 • Disponibilitate

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Flux luminos total

Alegeți-vă becul în funcție de fluxul luminos. Vă oferim o gamă foarte largă de selecție. Valorile menționate sunt în lumeni (lm).

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Culoare

Altele
alb (10)
argintiu (6)
crom mat (1)
gri (5)
negru (9)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Grad protecție IP

Altele
IP44 (21)
IP54 (7)
IP65 (1)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Tensiune

Soclu

Altele
E27 (1)
R7s (7)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Material

Altele
metal (23)
plastic (16)
sticla (12)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Stil

Altele
Clasic (1)
Modern (27)

Spațiul

Altele

Producător

Recomandăm
Eglo (7)
Globo (1)
Osram (1)
Steinel (14)
Altele
LEDKO (2)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Proiectoare cu senzor

Proiectorul cu senzor de miscare poate fi folosit oriunde doriti sa evidentiati sau iluminati incaperea, biroul, magazinele sau camerele. Dimensiunea mica ii permite sa fie montat oriunde. Proiectoarele exterioare sunt potrivite pentru iluminarea fatadelor, cladirilor, spatiilor pentru reclame, etc. Proiector led exterior cu senzor poate fi aprins incontinuu sau poate avea incorporat senzor de miscare.
 

Proiector LED cu senzor de miscare

Proiectoarele LED cu senzor de miscare sunt inlocuitorul potrivit pentru corpuri cu halogen. Proiector solar led cu senzor este cea mai recenta tehnologie de iluminat globala care protejeaza mediul inconjurator. Avantajul proiectoarelor LED cu senzor de miscare este durata de viata de pana la 60.000 ore, economisirea energiei de pana la 60%, aprinderea imediata a luminii, rezistenta la fluctuatiile de temperatura. Proiectoare solare LED cu senzor sunt potrivite pentru iluminarea spatiilor exterioare, drumurilor de acces, parcarilor, cladirilor si gradinilor.
 

Proiectoare LED cu senzor PIR 

O utilizare vasta o au si proiectoarele LED cu senzor PIR. PIR senzor de miscare este utilizat pentru reglarea timpului de comutare si este sensibil la lumina din jur. Daca pe langa miscarea personala doriti sa captati si eventuali musafiri nepoftiti cu siguranta veti opta petnru proiector led cu senzor de miscare. Proiectoarele LED au un numar nelimitat de combinatii de culori. Cu ajutorul acestora puteti seta scenarii de culoare in functie de starea de spirit si nevoile dumneavoastra. Printre cele mai utilizate proiectoare colorate LED este cel cu lumina rosie.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL