Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Proiectoare cu senzor

  • Material
  • Culoare
  • Soclu
  • Putere max. bec
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Număr becuri
  • Disponibilitate

Material

Altele
metal (59)
plastic (46)
sticla (25)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
alb (27)
antracit (3)
argintiu (11)
crom mat (1)
gri (11)
negru (31)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Putere max. bec

Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Tensiune

Altele
3V (1)
230V (77)

Grad protecție IP

Altele
IP44 (56)
IP54 (19)
IP65 (7)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Eglo (8)
Globo (1)
Luxera (1)
Steinel (40)
Altele
Greenlux (3)
Lucide (5)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Număr becuri

Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Proiectoare cu senzor

Proiectorul cu senzor de miscare poate fi folosit oriunde doriti sa evidentiati sau iluminati incaperea, biroul, magazinele sau camerele. Dimensiunea mica ii permite sa fie montat oriunde. Proiectoarele exterioare sunt potrivite pentru iluminarea fatadelor, cladirilor, spatiilor pentru reclame, etc. Proiector led exterior cu senzor poate fi aprins incontinuu sau poate avea incorporat senzor de miscare.
 

Proiector LED cu senzor de miscare

Proiectoarele LED cu senzor de miscare sunt inlocuitorul potrivit pentru corpuri cu halogen. Proiector solar led cu senzor este cea mai recenta tehnologie de iluminat globala care protejeaza mediul inconjurator. Avantajul proiectoarelor LED cu senzor de miscare este durata de viata de pana la 60.000 ore, economisirea energiei de pana la 60%, aprinderea imediata a luminii, rezistenta la fluctuatiile de temperatura. Proiectoare solare LED cu senzor sunt potrivite pentru iluminarea spatiilor exterioare, drumurilor de acces, parcarilor, cladirilor si gradinilor.
 

Proiectoare LED cu senzor PIR 

O utilizare vasta o au si proiectoarele LED cu senzor PIR. PIR senzor de miscare este utilizat pentru reglarea timpului de comutare si este sensibil la lumina din jur. Daca pe langa miscarea personala doriti sa captati si eventuali musafiri nepoftiti cu siguranta veti opta petnru proiector led cu senzor de miscare. Proiectoarele LED au un numar nelimitat de combinatii de culori. Cu ajutorul acestora puteti seta scenarii de culoare in functie de starea de spirit si nevoile dumneavoastra. Printre cele mai utilizate proiectoare colorate LED este cel cu lumina rosie.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro