Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Proiectoare cu senzor

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Proiectoare cu senzor - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Proiectorul cu senzor de mișcare poate fi folosit oriunde doriți să evidențiați sau să iluminați o anumită parte dintr-o încăpere, birou, magazin, etc. Dimensiunea mică îi permite să fie montat oriunde. Proiectoarele LED cu senzor de mișcare pentru exterior sunt potrivite pentru iluminarea fațadelor, clădirilor, spațiilor pentru reclame,etc. Proiectorul LED cu senzor poate fi aprins în continuu sau poate avea încorporat senzor de mișcare.

Tipuri de proiectoare cu senzor

Proiectoarele LED cu senzor de mișcare sunt înlocuitorul potrivit pentru corpurile de iluminat cu halogen. Proiector solar LED cu senzor conține cea mai recentă tehnologie de iluminat globală care protejează mediul înconjurător. Avantajul proiectoarelor LED cu senzor de mișcare este durata de viață de până la 60.000 ore, economisirea energiei cu până la 60%, aprinderea imediată a luminii, rezistență la fluctuațiile de temperatură. Proiectoare solare LED cu senzor de mișcare sunt potrivite pentru iluminarea spațiilor exterioare, drumurilor de acces, parcărilor, clădirilor și grădinilor.

O utilizare vastă o au și proiectoarele LED cu senzor PIR. Senzorul de mișcare PIR este utilizat pentru reglarea timpului de comutare și este sensibil la lumina din jur. Dacă pe lângă mișcarea personală doriți să fiți protejați de eventualii musafiri nepoftiți cu siguranță veți opta pentru proiectorul LED cu senzor de mișcare. Proiectoarele LED cu încărcare solară au un număr nelimitat de combinații de culori, cu ajutorul acestora puteți seta scenarii de culoare în funcție de starea de spirit și de nevoile dumneavoastră. Printre cele mai utilizate proiectoare colorate LED este cel cu lumină roșie.

Proiectorul LED cu panou solar și senzor de mișcare nu doar că vă ajută să economisiți curent electric dar ajută și la protejarea mediului. Acesta poate fi în două variante: proiector LED de 12v cu senzor de mișcare sau proiector LED de 30w cu senzor.

Proiectoare cu senzor la reducere

Fie că sunteți în căutare de proiectoare LED cu senzor crepuscular sau de proiectoare LED cu senzor de lumină pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i