Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Sonerii, interfoane, videointerfoane - Immax NEO

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Sonerii de casă moderne

Soneriile de casă sunt în continuare folosite ca un mijloc clasic de a anunța vizita musafirilor. În zilele noastre sunt preferate telefoanele de casă, unde se folosește un dispozitiv de deschidere automată a ușii. Acestea ofertă o opțiune mai largă de securitate. Soneriile de casă cu telefon oferă o conexiune mai bună cu spațiul din spatele ușii datorită transmisiei prin WIFI a identității persoanei din spatele ușii. Acestea sunt sonerii inteligente din ce în ce mai apreciate și căutate de consumatori.

Soneria fără fir în priză are protecție IP44 și vine cu un număr de 48 de melodii din care puteți alege. În același timp soneria fără fir cu termometru are și un termometru încorporat care măsoară temperatura exactă din jurul soneriei.

Există de asemenea și anumite seturi de sonerii fără fir în care sunt incluse 2 receptori și un buton.

Soneria fără fir pe baterii necesită 3 baterii de tip AAA și are 3 trepte de volum disponibile. Doar că dacă vreți să aveți ultimele tehnologii din domeniu o sonerie cu cameră nu ar trebui să vă lipsească. Aceasta vă va trimite o notificare pe telefon când cineva se apropie de locuință. Cea mai cunoscută astfel de sonerie este soneria video NEO LITE Smart.

Pe de altă parte soneria inteligentă Immax NEO este o sonerie video cu WIFI care poate fi controlată de pe telefonul mobil.

Sonerii de casă la reducere

Dacă sunteți în căutare de o sonerie fără fir de 230V sau de o sonerie video pentru apartament pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i