Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Spoturi LED - Maytoni

Vendor 8
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Dacă vreți să conferiți interiorului locuinței dumneavoastră o aură cu adevărat modernă, corpurile de iluminat cu spoturi LED reprezintă o opțiune excelentă. Corpul de iluminat cu spoturi LED are nu numai un aspect deosebit, dar este și foarte flexibil. Acesta se poate monta pe tavan sau pe perete, iar piesele acestuia se pot direcționa în așa fel încât să lumineze uniform întreaga cameră. În oferta noastră găsiți de asemenea corpuri de iluminat cu spoturi LED, care sunt încastrate în tavan, este vorba de așa zisele spoturi pentru tavan fals

Sporturile pentru baie sunt cel mai des folosit corp de iluminat pentru această încăpere. Indiferent că vorbim despre spoturi led încastrate sau spoturi pe șină ambele variante se adaptează perfect oricărui design dintr-o baie.

Spoturile led pentru tavan sunt foarte des folosite pe holuri sau în spațiile mai mici deoarece raza luminii este destul de mică.

Spoturile pentru exterior fie că este vorba despre spoturile pentru pardoseala de exterior sau despre spoturile pentru scările exterioare ambele sunt niște tipuri de spoturi moderne care de obicei se pot deschide direct de pe telefonul mobil.

Dacă sunteți în căutarea de accesorii pentru spoturi cum ar fi -  șina pentru spoturi sau becuri pentru spoturi led atunci le veți găsi la cele mai mici prețuri pe site-ul nostru.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i