Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Spoturi - Ideal Lux

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Spoturile sunt un accesoriu căutat pentru iluminatul locuințelor moderne. Avantajul spoturilor este că se pot direcționa în orice loc, oricând doriți. Cu ajutorul lor puteți evidenția designul din interiorul locuinței dumneavoastră, respectiv tablourile de pe perete sau anumite elemente arhitecturale cum ar fi stâlpii sau alte elemente decorative. De asemenea sunt potrivite pentru iluminarea oglinzilor, a vitrinelor sau barurilor. Spoturile cu construcție metalică pot fi sursa principală de lumină într-o încăpere.

Spoturi led se pot monta în orice cameră, deoarece oferă o lumină corespunzătoare, astfel încât au apărut spoturi de baie și spoturi de bucătărie pentru a avea de unde să alegi opțiune preferată.

În schimb dacă vă doriți să vă iluminați camera de zi cu spoturi, atunci spoturile de tavan sunt cele mai potrivite, sau dacă nu sunt pe gustul dumneavoastră puteți alege spoturile pe șină. Spoturile pentru camera de zi sunt mai mari și oferă o lumină mai puternică.

În ceea ce privește iluminatul exterior avem spoturile de exterior care vin în diferite variante de modele și culori, cum ar fi spoturi aplicate sau chiar spoturile led încastrate potrivite pentru o terasă sau foișor.

Pentru astfel de corpuri de iluminat există becuri speciale și anume becurile pentru spoturi led.

Dacă vă doriți mini spoturi led sau orice alt tip de spoturi pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i