Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

TOSHIBA

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate

Descrierea categoriei

Toshiba Corporation este o companie de producție japoneză cu sediul în Tokyo. Toshiba a fost formată prin fuziunea a două companii în 1939. Activitățile principale ale companiei sunt în domeniile infrastructurii, bunurilor de larg consum, dispozitivelor electronice și componentelor. Compania este al cincilea producător mondial de computere personale. Mulți ani de experiență în dezvoltarea de tehnologii valoroase pentru sisteme esențiale. Cele două segmente principale de producție sunt televizoarele și laptopurile. Următoarele linii sunt tablete, HDD externe, imprimante, aparate de fax, televizoare, produse IP, iluminat, camere, DVD-uri, playere Blu-Ray și aparate de aer condiționat. În ultimii ani, Toshiba a fost interesată de producția de reactoare nucleare.


Corpuri de iluminat Toshiba


În 2010, compania a început să se concentreze pe piața iluminatului cu LED, punând capăt producției de becuri clasice. Iluminatul are cea mai mare pondere din consumul de energie electrică pentru gospodării, motiv pentru care compania vede aici un potențial imens. Corpuri de iluminat TOSHIBA sunt din ce în ce mai cunoscute pe piață reușind într-un timp relativ scurt să acapareze o bună parte din piață. 
Iluminatul LED TOSHIBA s-a dezvoltat în ultimii ani trecând la becuri la corpuri de iluminat. Lămpile LED TOSHIBA sunt robuste și ușor de montat dar și eficiente din punct de vedere energetic. Pe piață există chiar și lămpi încastrabile TOSHIBA care ocupă foarte puțin spațiu și care oferă o lumină puternică.


Pentru o cameră de zi cu un design minimalist o lampă albă TOSHIBA poate asigura iluminatul principal din cameră. Pe de altă parte pentru baie puteți utiliza spoturile încastrabile TOSHIBA la care se poate direcționa lumina.


Iluminat Toshiba pentru orice buget


Pe site-ul nostru veți găsi chiar și iluminat ieftin TOSHIBA care nu face niciun fel de rabat de la calitatea cu care ne-a obișnuit brandul.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i