Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Ventilatoare cu picior - Sencor

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Vara când temperaturile sunt sufocante un aer condițional este esențial în orice locuință. În condițiile în care nu aveți posibilitatea să vă montați un aer condiționat un ventilator este alegerea perfectă. 

În ultima vreme au apărut o mulțime de modele de ventilatoare pe piață. Un ventilator de podea clasic a fost utilizat de ani de zile pentru reducerea disconfortului provocat de căldură și este util și în zilele noastre.

Cu toate acestea ventilatoarele de podea Equation au o tehnologie nouă și sunt unele dintre cele mai apreciate ventilatoare de podea.

Ventilatorul de podea metalic este foarte rezistent și reușește să introducă aer rece pentru suprafețe mai mari. În același timp un ventilator de podea oscilant oferă o briză răcoroasă în cameră asigurând o distribuție uniformă a aerului rece.

Noile tipuri de ventilatoare sunt ventilatoarele de podea cu telecomandă care pot fi reglate foarte simplu din telecomandă și punând la dispoziția clienților mai multe trepte de putere în funcție de temperatura din cameră.

Ventilatorul de podea cu aer rece are de obicei 5 palete care se învârt pentru a crea un climat plăcut în cameră într-un timp foarte scurt. Acesta este un ventilator de podea elegant care se potrivește perfect în designul majorității locuințelor.

Pe site-ul nostru veți găsi promoții la cele mai bune ventilatoare de podea la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i