Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Philips HUE - viitorul iluminatului casnic

S-ar putea să vă intereseze
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Philips HUE, este o tehnologie luminoasă LED combinată cu funcționarea intuitivă a iluminatului interior. Conectarea becurilor, lămpilor, accesorilor, controlului wireless și a aplicațiilor inteligente în telefonul dvs. mobil sau tabletă vă va schimba punctul de vedere privind folosirea corpurilor de iluminat.

Ce este Philips HUE?

HUE este un sistem modern și inteligent de iluminat LED și elemente de control, care vă permite să controlați toate corpurile de iluminat într-un mod confortabil dintr-un singur dispozitiv. La alegere aveți becuri dimmabile monocrome, becuri cu posibilitatea schimbării temperaturii de culoare și becuri RGB sau benzi LED cu 16 milioane de culori, lămpi și corpuri de iluminat sau accesorii în forma telecomenzilor și senzorilor. Cu ajutorul aplicației intuitive pentru mobil sau tabletă se va deschide o gamă nelimitată de scheme de iluminare, caracteristici şi aplicaţii pentru acest iluminat de casă.
 

 null 

Cum să începi cu HUE?

Cea mai bună variatnă de început sunt așa numitele Kituri de start. Acestea sunt avantajoase din punct de vedere al prețului și conțin dispozitivul de control Hue Bridge și două sau mai multe surse de lumină. Conectarea și asocierea setului este simplă și poate fi efectuată de oricine

După despachetarea setului, înșurubați pur și simplu becul în lampă sau lustră și aprindeți becul la întrerupător. După este important să conectați cablurile de la Bridge la rețeaua electrică și conectațil cu routerul dvs.Wi-fi. După acea trebuie să descărcați pe mobil sau tabletă de pe App Store sau Google Play aplicația Philips Hue. După o porniți și vă conectați cu Bridge-ul.


Bridge-ul va găsi automat toate corpurile de acasă și va depinde doar de dvs. cum o să vă jucați cu luminile. Corpurile de iluminat pot fi adăugate treptat, Brigde-ul poate controla în același timp până la 50. Dacă nu sunteți o persoană tehnică sau vă temeți de complicații, nu trebuie să vă faceți griji, aplicația este foarte intuitivă și o să vă ajute cu fiecare detaliu.

Dacă nu aveți sau nu veți avea la-ndemână dispozitivul mobil, lămpile pot fi controlate prin intermediul computerului pe paginile de internet meethue.com
 

Ce se poate confirgura în aplicație?

Una din funcțiile de bază este setarea luminozității becurilor, la becurile White and Color Ambiance setarea culorilor acestora.  
În plus pot fi setatea anumite rutine, unde puteți alege când să se aprindă becurile după ce ajungeți de la lucru sau să se stingă după ce plecați de acasă sau adormiți cu ajutorul GPS în dispozitivul mobil sau pe cronometru.
 

Cu siguranță veți aprecia și funcția neregulată de lumină a becurilor, de exemplu când plecați în concediu sau în interes de serviciu pe o perioadă mai lungă și casa ar rămâne goală. Becurile se vor aprinde regulat de câteva ori pe zi, după care se vor stinge, ceea ce ar putea descuraja potențiali hoți.

 

Aplicația are 11 scene luminoase presetate care imită peisaje naturale (apus de soare, aurora polară și altele) sau scene pentru atmosferă optimă (citit, relaxare, lumină ușoară de noapte) și depinde doar de dvs. pe care o alegeți. Dacă veți dori să urmăriți un film interesant, pentru o atmosferă mai interesantă vă puteți alege o lumină mai roșiatică sau să transformați linvingul într-un ring de dans la setarea culorilor pe stroboscop. Alte scene luminoase pot fi descărcate de pe paginile oficiale labs.meethue.com.
 
 

Philips Hue nu este singura aplicație pentru controlul corpurilor de iluminat și nu trebuie să vă temeți să le experimentați. Una dintre cele mai utile și optimizate va fi aplicația IFTTT (If This Then That). IFTTT conectează notificările pe dispozitivul mobil cu luminile, prin urmare dacă primiți un mesaj de la partener/ă luminile vă pot atenționa în acest sens, pot pălpăi în culoarea roșie, și dacă așteptați un email important acestea pot pălpăi verde. IFTTT nu lucrează doar cu notificările, de exemplu dacă plouă afară, luminile se aprind albastru. Depinde doar de imaginația dvs.

 
 

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i