Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Accesorii

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Accesorii de iluminat de toate tipurile

Pe lângă corpurile de iluminat dintr-o locuință există și accesorii pentru iluminat sau corpuri de iluminat secundar care sunt și ele foarte importante în designul unei locuințe. Accesoriile pentru iluminatul LED sunt reprezentate de câteva lucruri mici fără de care nu putem instala corpurile de iluminat. Printre aceste accesorii pentru iluminatul inteligent se numără și un prelungitor pentru lămpi, dar și un cablu prelungitor de exterior.

Dacă luați decizia de a vă ilumina locuința cu corpuri de iluminat inteligente atunci o priză inteligentă nu vă poate lipsi. În același timp un dispozitiv de conectare Philips vă oferă posibilitatea de a conecta mai multe corpuri de iluminat și de a le aprinde simultan.

Un senzor de mișcare Philips poate controla toate corpurile de iluminat Philips din locuință, astfel încât le va aprinde doar în momentul în care simte mișcare prin preajmă.

Accesorii de iluminat la prețuri promoționale

Cu telecomanda Philips pentru iluminat puteți controla din același loc toate corpurile de iluminat Philips din casă. Dacă acestea au și posibilitatea de regla intensitatea luminii aceasta foarte fi reglată din telecomandă.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i