Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Iluminat interior

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat de interior dintr-o locuință ar trebui alese cu mare grijă astfel încât să aveți lumina de care aveți nevoie în fiecare spațiu. Așadar spoturile pentru camera de zi sunt foarte apreciate deoarece se pot direcționa unde aveți mai multă nevoie de lumină. În schimb aplicele de interior sunt utilizate cel mai des ca sursă de iluminat secundar.

Tipuri de corpuri de iluminat pentru interior

Spoturile sunt niște corpuri de iluminat foarte versatile astfel încât pot fi utilizate în diferite spații. Printre cele mai căutate astfel de corpuri de iluminat sunt spoturile pentru scările interioare, dar și spoturile pentru bucătărie. Acestea împreună cu lămpile LED de interior pot fi folosite să iluminăm atât spații mai mari cum ar fi o bucătărie cât și spații mai mici cum ar fi un hol.

O lampă de perete pentru interior este foarte robustă și este disponibilă într-o varietate de designuri moderne. Cu toate acestea dacă aveți un design interior retro aplicele rustice pentru interior vor fi potrivite pentru dumneavoastră.

Un felinar pentru interior este mai rar întâlnit, dar este o piesă de design foarte interesantă. 

Veioza de perete pentru pat vă va fi foarte utilă atunci când doriți să citiți ceva seara în pat. 

Corpurile de iluminat led pentru interior sunt probabil nelipsite din orice locuință din zilele noastre, deoarece sunt foarte economice și au tehnologii moderne.

Corpuri de iluminat de interior la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutare de o lustră de interior sau de orice fel de corp de interior cu siguranță pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i