0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 200 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cu masca de protecție FFP2, mă protejez pe mine, te protejez pe tine

Iosif

În această perioadă dificilă este important să vă protejați pe dumneavoastră și pe cei din jurul dumneavoastră. Prin cumpărarea măștii vă veți ajuta nu numai pe dumneavoastră, ci și pe alții.

Mască cu grad de protecție FFP2

Cu masca KN95 vă puteți proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur. Datorită parametrilor tehnici veți obține un grad ridicat de protecție. Norma KN95 este recomandată de Organizația Mondială a Sănătății (WHO). Masca cu filtru de protecție este confecționată din țesătură nețesută, este potrivită și pentru persoanele care suferă de alergii.


Protejarea sănătății este importantă

Indiferent dacă vă gândiți să cumpărați pentru dumneavoastră sau pentru cei dragi, cu siguranță vă veți simți bine dacă veți cumpăra. Protejați sănătatea dumneavoastră și a celorlalți.


Dacă ați ales deja lampa, adăugați în coș și masca.
Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Lista produse

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter

Copyright © 1994 – 2020 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i