Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Becuri auto - Narva

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Becuri auto - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

În instrucțiunile de utilizare ale vehiculului sau după scoaterea unui bec ars veți afla ce tip de bec auto este potrivit pentru farul dumneavoastră. La mașinile mai moderne cu lumini separate pentru faza scurtă și faza lungă vor fi potrivite socluri simple de becuri auto H7, la farurile mai vechi veți avea becuri cu filament dublu care sunt cu soclu H4. Această informație este menționată pe cutie sau pe soclul becului auto.

De asemenea este important să identificați tensiunea becului din mașină și puterea acestuia. Pentru autoturisme becurile auto cu halogen trebuie să aibă tot timpul 12V și puterea 55W. Pentru camioane tensiunea este de 24V. Aceste informații se găsesc pe becul auto.

Becurile auto LED omologate sunt, desigur, cu valori mai mici, dar convertirea valorilor LED la becul clasic trebuie să corespundă.

Pe piață există și seturi de becuri auto a căror preț este mai avantajos decât achiziționarea becurilor LED și becurilor auto omologate la bucată. 

Toate mașinile noi au faruri cu xenon și dacă apare vreo problemă va trebui să se înlocuiască imediat becul cu xenon pentru a nu avea probleme în timpul deplasării cu mașina.

Becurile led auto sunt disponibile în mai multe variante, pe site-ul nostru veți găsi cea mai mare varietate de becuri auto.

Alte becuri care trebuie schimbate destul de des la mașină sunt becurile de poziție  sau becurile de semnalizare, ambele indispensabile când doriți să plecați la drum cu mașina.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i