Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Iluminat oglindă

 • Culoare
 • Grad protecție IP
 • Soclu
 • Funcția
 • Tensiune
 • Producător
 • Putere max. bec
 • Număr becuri
 • Material
 • Stil
 • Disponibilitate

Culoare

Altele
alama (1)
alb (98)
argintiu (2)
auriu (1)
bronz (3)
crom lucios (111)
crom mat (26)
gri (2)
negru (7)
soclu (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Grad protecție IP

Altele
IP21 (13)
IP23 (2)
IP44 (162)
IP54 (1)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Soclu

Altele
E14 (12)
G5 (8)
G9 (34)
GU10 (6)
GX53 (3)
PLL (1)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Tensiune

Altele
230V (178)

Producător

Recomandăm
Briloner (1)
Eglo (42)
Globo (8)
Lucide (8)
Luxera (9)
Paulmann (3)
Philips (18)
Prezent (12)
Rabalux (10)
Steinel (1)
Top Light (22)
Altele
Fanexim (2)
Wofi (1)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Material

Altele
metal (168)
plastic (88)
sticla (67)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Stil

Altele
Clasic (25)
De design (3)
Modern (147)
Cand alegeti corpurile de iluminat pentru baie sigur nu uitati de iluminarea oglinzii. Este necesar, ca iluminarea de deasupra oglinzii din baie sa fie foarte intensiva (ca sa impiedicati de exemplu faptul, ca va taiati in timpul barbieritului), dar totodata sa fie usor  divergenta, ca sa nu orbeasca si sa nu creeze umbre nedorite pe fata. 

  La fel ca la alegerea altor corpuri de iluminat in baie, nu uitati, ca lampa sa aiba o protectie IP suficienta.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL