Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Oglinzi

Vendor 6
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Oglinzi pentru baie

În această categorie vă punem la dispoziție o gamă variată de oglinzi de la oglinzi clasice la  oglinzi moderne LED. O oglindă iluminată pentru baie oferă o lumină mai puternică în baie astfel încât vă va fi mai ușor să vă bărbieriți sau să vă machiați în fața oglinzi. Pe lângă acest avantaj acestea sunt și oglinzi decorative care au un design modern.

Tipuri de oglinzi pentru baie

Cele mai avansate din punct de vedere tehnologic sunt oglinzile cu luminozitate reglabilă pentru baie LED la care se poate regla intensitatea luminii în funcție de nevoie dar și oglinzile pentru baie RGB la care se poate schimba culoarea luminii. Acestea cu siguranță nu sunt oglinzi cu iluminare ieftine și tocmai de aceea se folosesc pentru locuințele moderne.

O oglindă pentru baie cu led se potrivește foarte bine în băile cu un design modern minimalist. Totuși dacă doriți să vă folosiți oglinda și pentru redarea de muzică puteți folosi oglinda pentru baie LED cu difuzor.

Fie sunteți în căutarea unei oglinzi pentru baie cu led și dezaburire sau a unei oglinzi rotunde cu led pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1994–2023 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i