Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi fluorescente - Globo

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Corpurile de iluminat fluorescente au o durată de viață de 10 ori mai mare și un consum de energie electrică de 4 ori mai redus față de corpurile de iluminat care folosesc becul clasic. Iluminatul fluorescent poate să lumineze o suprafață mai mare, și astfel să împiedice apariția umbrelor, care sunt nedorite în decursul oricărei activități. În comparație cu becul clasic, corpurile de iluminat fluorescentled nu emană atâta căldură. Lampa fluorescentă led  vă oferă de asemenea posibilitatea de alegere a culorii luminii de la alb rece până la alb cald. Corpurile de iluminat fluorescente moderne sunt deja prevăzute cu balast electronic ori magnetic, care asigură aprinderea rapidă fără pâlpâire.

Pentru iluminatul spațiilor comerciale sau a halelor este recomandat să folosiți corpuri de iluminat industrial special concepute pentru a ilumina spații foarte mari. Corpurile de iluminat industrial trebuie să fie atât economice cât și să lumineze suprafețe foarte mari. Astfel puteți folosi chiar și o lampă fluorescentă tehnică prevăzută cu toate caracteristicile de care aveți nevoie.

Corpurile de iluminat tehnic LED vin cu tehnologii de ultimă oră care au o eficiență energetică de invidiat și oferă posibilitatea de a ajusta intensitatea luminii. Lămpile fluorescente moderne vin cu tehnologia led dar și cu multe alte tehnologii de ultimă oră.

Dacă sunteți în căutare de lămpi fluorescente profesionale sau de lămpi fluorescente ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i