Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum alegem iluminatul pentru garaj?

Garaj și subsol
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Pentru iluminarea garajului recomandăm aplice de perete. Nu uitați de spațiul din fața garajului și alegeți-vă un iluminat exterior și de preferat cu senzor de mișcare.

Este clar că la achiziționarea iluminatului prima dată veți alege lămpi pentru bucătărie, baie sau living, ceea ce nu înseamnă că ar trebui să uitați de iluminarea garajului. Cine ar vrea să-și lovească mașina? La parcare avem nevoie de vizibilitate, prin urmare suficientă lumină. 

Cele mai potrivite sunt lămpile fluorescente

În zilele noastre majoritarea ușilor de garaj se deschid prin ridicare pe lângă tavan, prin urmare cel mai potrivit iluminat pentru garaj sunt aplicele de perete. Acestea le recomandăm și pentru garajele unde nu intră poarta. Atunci când intră mașina în garaj, în cazul plafonierelor va fi luminată doar partea superioară a mașinii și spațiile pe lângă vor fi mai întunecate, de asemenea vizibilitatea din portbagaj va fi mai redusă. Pentru iluminarea garajului aplicele de perete sunt mai potrivite. Desigur la selectarea acestora o să vă intereseze și aspectul lor, dar în primul rând să vă uitați la funcționalitate, deoarece garajul nu este living sau dormitor ca să țineți cont de trenduri.

Având în vedere caracterul spațiului lămpile trebue să aibă gradul de protecție IP mai ridicat (mai multe despre volarea IP găsiți aici). Recomandăm valoarea protecției IP să fie de cel puțin 44, ceea ce înseamnă că lampa este protejată împotriva pătrunderii corpurilor străine cu diametru de 1 mm și mai mari (dacă veți avea nevoie de protecție la praf, atunci prima cifră trebuie să fie 5 sau 6) și împotriva stropirii apei din toate direcțile. Pentru că în garaj și lucrăm și cărăm lucruri mai grele, este avantajos dacă lampa are coș de protecție.Din expediența noastră pentru iluminarea garajului cele mai potrivite sunt lămpile fluorescente. Oferă o lumină dispersată pentru întregul spațiu și în același timp au consum redus de energie. Vă recomandăm să cumpărați lămpi cu balast electronic, care facilitează aprinderea imediată a luminii fără pălpăirea neplăcută de la început. Nu va trebui să așteptați până se aprinde lumina ci veți putea intra imediat în garaj. 
Chiar dacă veți avea un garaj mai mic, nu recomandăm să cumpărați o singură lampă. Daca aveți un garaj mai mare, unde este și atelier, iluminați dublu. Dacă a venit vorba despre iluminarea atelierului, nu uitați să comandați lampă pentru masa de lucru. Puteți folosi din nou lămpi fluorescente, pe care le amplasați în așa fel încât să nu vă faceți umbră. Dacă lucrați foarte detaliat este bine să luminați o lampă de masă suplimentară.
 

Lămpi practice cu senzor

În „sertarul“ iluminatul garajului nu sunt doar lămpi de interior, dar și iluminatul exterior care iluminează splațiul exterior. În magazinul nostru vă oferim o gamă largă de lămpi exterioare, plafoniere și aplice de perete. Depinde de gustul dvs. Depinde de gustul dvs. și ce spațiu trebuie să iluminați, un efect are și faptul dacă aveți iluminat de acces, care va ilumina calea de acces.
 
Cu siguranță o alegere potrivită pentru iluminarea spațiului din fața garajului sunt lămpile cu senzor. Acestea au încorporat senzor de mișcare și când se mișcă ceva în apropierea lor se aprind imediat. Pentru că sunt corpuri de iluminat forate practice, după un timp se opresc automat. Așa corpul de iluminat luminează doar când aveți nevoie și veți economisi energie. Lămpile cu senzor pot fi folosite și pentru iluminarea interioară a garajului. Nu va trebui să vă mai faceți griji dacă ați uitat să stingeți lumina.Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i