Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Aplice perete baie - Globo

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Iluminatul din fiecare baie este o chestiune de gust, de aceea puteți completa corpurile de iluminare de perete cu plafoniere sau cu spoturi

Pentru baie sunt necesare corpuri de iluminat de ultimă generație, așadar o aplică de baie cu led, sau chiar o aplică de baie RGB nu ar trebui să lipsească din nicio baie. O aplică de baie inteligentă poate crea o atmosferă specială în orice baie. 

Cu toate acestea dacă sunteți adeptul unui design mai clasic atunci aplicele de baie clasice pot fi alegerea perfectă pentru iluminatul băi dumneavoastră.

Aplice de baie moderne spre de deosebire de aplicele de baie clasice vin cu multe avantaje incontestabile în ceea ce privește tehnologia folosită. O aplică de baie inteligentă are o eficiență energetică foarte mare dar are și un design minimalist.

Probabil băile cu un design complet negru sunt cele mai căutate în aceste zile astfel încât clienții preferă  aplicele de baie negre. În același timp pentru cine vrea să iasă din acest tipar poate alege culoarea alb pentru design astfel aplicele de baie albe ar fi cele mai potrivite pentru iluminat.

Dacă sunteți în căutarea de aplice de baie ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i