Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Acumulatoare cu plumb - Fukawa

Vendor 8
  • Cele mai vândute
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Acumulatoare cu plumb cu o durată de viață mare

Acumulatorul cu plumb este cea mai folosită sursă secundară de alimentare în zilele noastre. Utilizarea pe scară largă cu aceste acumulatoare este explicată de prețul accesibil, fiabilitate și performanțe bune. Bateriile cu plumb ale acestor acumulatoare se fabrică în capacități cuprinse între 1 - 10 000 Ah. 

Încărcarea bateriei cu plumb este foarte importantă pentru atingerea funcției corecte și duratei mari de viață a acumulatorului. Un element important este urmărirea uzurii bateriei. 

Bateria de tracțiune are o rezistență ciclică mare, aceasta înseamnă că bateria poate fi descărcată în mod repetat la maximum.

Bateriile folosite vă rugăm să nu le aruncați, aruncate în natură sunt foarte periculoase pentru mediul înconjurător! În locuri stabile bateriile cu plumb pot fi depozitate în containere adecvate. Acest lucru va ajuta la protejarea mediului înconjurător.

Acumulatorul cu plumb Panasonic are o durată de viață de până la 5 ani și nu necesită niciun fel de întreținere. Acumulatorul cu plumb M5 are aceleași caracteristici doar că are o gaură pentru un șurub de M5.

Acumulatorul staționar cu plumb acid și acumulatorul ciclic cu plumb sunt confecționate din metal foarte rezistent și au o tensiune de 12V.

Acumulatoare cu plumb la reducere

Dacă sunteți în căutare de acumulatoare cu plumb ieftine pe site-ul nostru veți găsi acumulatoare cu plumb la reducere.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i