Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Acumulatoare cu plumb - Fukawa

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Acumulatoare și baterii cu plumb

 
Acumulatorul cu plumb este cea mai folosită sursă secundară în zilele noastre. Utilizarea pe scară largă a acestor acumulatoare este explicată de prețul accesibil, fiabilitate și performanțe bune. Bateriile cu plumb ale acestor acumulatoare se fabrică în capacități cuprinse între 1 - 10 000 Ah.
 
Cea mari mare parte a alimentării acumulatoarelor cu plumb din oferta noastră este 12 V.
 
Încărcarea bateriei cu plumb este foarte importantă pentru atingerea funcției corecte și duratei lungi de viață a acumulatorului. Un element important este urmărirea uzurii bateriei. Desuflarea sau recuperarea bateriei cu plumb, are cel mai bun efect la recuperarea bateriilor. Mai mult de 80 % din toate acumulatoarele cu plumb iși încheie durata de viață datorită sulfării.
Bateria de tracțiune are o rezistență ciclică mare, aceasta înseamnă că bateria poate fi descărcată în mod repetat la maximum.
 
Bateriile folosite vă rugăm să nu le aruncați, aruncate în nutură sunt foarte periculoase pentru mediul înconjurător! În locuri stabile bateriile cu plumb pot fi depozitate în containere adecvate. Acest lucru va ajuta la protejarea mediului înconjurător.
 
Informatții detaliate găsiți în articolul nostru.
 

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i