Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Acumulatoare cu plumb

  • Producător
  • Tip
  • Disponibilitate

Producător

Altele
Fiamm (8)
Fukawa (10)
Panasonic (4)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Tip

Altele
Categoria „Tip“ imparte corpurile de iluminat in functie de tip, astfel veti putea selecta un corp de iluminat in functie de utilizare.

Acumulatoare și baterii cu plumb

 
Acumulatorul cu plumb este cea mai folosită sursă secundară în zilele noastre. Utilizarea pe scară largă a acestor acumulatoare este explicată de prețul accesibil, fiabilitate și performanțe bune. Bateriile cu plumb ale acestor acumulatoare se fabrică în capacități cuprinse între 1 - 10 000 Ah.
 
Cea mari mare parte a alimentării acumulatoarelor cu plumb din oferta noastră este 12 V.
 
Încărcarea bateriei cu plumb este foarte importantă pentru atingerea funcției corecte și duratei lungi de viață a acumulatorului. Un element important este urmărirea uzurii bateriei. Desuflarea sau recuperarea bateriei cu plumb, are cel mai bun efect la recuperarea bateriilor. Mai mult de 80 % din toate acumulatoarele cu plumb iși încheie durata de viață datorită sulfării.
Bateria de tracțiune are o rezistență ciclică mare, aceasta înseamnă că bateria poate fi descărcată în mod repetat la maximum.
 
Bateriile folosite vă rugăm să nu le aruncați, aruncate în nutură sunt foarte periculoase pentru mediul înconjurător! În locuri stabile bateriile cu plumb pot fi depozitate în containere adecvate. Acest lucru va ajuta la protejarea mediului înconjurător.
 
Informatții detaliate găsiți în articolul nostru.
 

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro