Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Detectoare - Wi-Fi

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Detectoare potrivite pentru orice locuință

Odată cu promovarea din ce în ce mai mare a conceptului de case inteligente pe piață au apărut foarte multe tipuri de detectoare. Printre cele mai cunoscute astfel de detectoare avem detectorul de fum care pornește alarma odată ce detectează fum în locuință, dar și detectorul de mișcare folosit pentru construirea numeroaselor corpuri de iluminat.

Pe lângă aceste tipuri de detectoare avem și detectorul de scurgeri de gaze inflamabile care este un detector pentru interior și este potrivit mai ales în locuințele care au centrală pe gaz.

Pentru locuințele inteligente se folosesc detectoarele moderne cum ar fi detectorul de fum cu Wi-Fi, care sunt detectoare inteligente care se conectează la telefon și veți primi direct pe telefon mesaje de avertizare în situații de urgență. Acestea nu sunt detectoare ieftine dar cu ajutorul lor vă puteți face locuința mult mai sigură.

Un alt dispozitiv foarte des utilizat este senzorul pentru scurgeri de apă care se montează de obicei în baie și vă va avertiza în caz că lăsați apa să curgă sau s-a spart vreo țeavă.

Detectoare pentru casă la prețuri promoționale

Dacă sunteți în căutarea unui detector de monoxid de carbon cu alarma sau a oricărui tip de detector pentru locuință pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i