Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu
Acest produs nu mai este disponibil. Aici am ales produse similare care sunt pe stoc.
Ventilator de tavan FARO 33718 ALO + telecomandă Ventilator de tavan FARO 33718 ALO + telecomandă Ventilator de tavan FARO 33718 ALO + telecomandă

Ventilator de tavan FARO 33718 ALO + telecomandă

5 5

5x
Potrivit pentru încăperi cu o suprafață de aproximativ 28 m². Acest ventilator are motor c.a. și este controla cu telecomanda inclusă. Datorită funcției de rotire inversă, ventilatorul face posibilă... Mai multe informații
Acest produs nu mai este disponibil.
i 2 401 Lei
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Descrierea produsului

  • Potrivit pentru încăperi cu o suprafață de aproximativ 28 m².
  • Acest ventilator are motor c.a. și este controla cu telecomanda inclusă.
  • Datorită funcției de rotire inversă, ventilatorul face posibilă răcirea camerei în timpul verii și circulația aerului cald în timpul iernii.
  • În modul de iarnă, ventilatorul se rotește lent în sensul acelor de ceasornic și împinge aerul cald în jos dinspre tavan.
  • Ventilatorul are trei viteze reglabile cu rotații de 80-113-155 rpm cu o putere de intrare a motorului de 14-30-56 W în funcție de viteză.
  • GARANȚIE: În cazul în care, în termen de 3 ani de la achiziționarea produsului, un defect interior al materialului sau o eroare de fabricație are ca rezultat o defecțiune a oricărei componente a ventilatorului de tavan, cu excepția motorului, vom repara sau înlocui gratuit componenta defectă. Dacă, în orice moment în termen de 15 ani de la achiziționarea produsului, un defect interior al materialului sau o eroare de fabricație are ca rezultat un defect al motorului ventilatorului de tavan, vom repara sau înlocui componenta defectă (conform evaluării noastre) fără a solicita rambursarea costului piesei înlocuite sau al lucrărilor efectuate, cu condiția ca produsul să fie predat în ambalajul original și cu toate accesoriile.

Materialele naturale folosite vor conferi fiecărui produs un aspect distinct. Caracteristicile de lemn cu noduri și structură reprezintă o garanție a unicității fiecărui produs, astfel că este posibil să nu coincidă în întregime cu imaginea. Prin urmare, am dori să subliniem faptul că nu este acoperit de reclamație ca urmare a varietății materialului natural folosit.

Aspectul și funcțiile telecomenzii pot diferi în funcție de lotul de corpuri de iluminat, întrucât producătorul depune eforturi continue în vederea îmbunătățirii acesteia.
Oferta de cupon special se aplică acestui produs.

Recenzii

100% dintre clienți recomandă acest produs
5.00 (5 de evaluări)
90+ clienți au cumpărat acest produs

Afișare evaluări

Acest produs nu a fost încă evaluat. Scrie prima recenzie!

Întrebări despre produs

Nu există niciun comentariu.

Parametri

Ventilator de tavan FARO 33718 ALO + telecomandă
ProducătorFARO Barcelona
MaterialMetal; Lemn
Decorul lemnuluiPin
CuloareMaro
FuncțieControl la distanță
Înălțime335 mm
Diametru1520 mm
6,87 kg
IP20
Tensiune230 V
2
Perioadă de garanție24 luni

Aveți o întrebare?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați-ne

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i