Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

FARO Barcelona

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Firma FARO Barcelona este o companie spaniolă care produce corpuri de iluminat din anul 1945. Gama lor de produse este variată, puteți găsi atât corpuri de iluminat moderne pentru interior, cât și clasice.

Corpuri de iluminat FARO

În gama lor produse veți găsi de la spoturi FARO, până la benzi LED FARO sau lămpi FARO. Acestea sunt corpuri de iluminat cu designuri unice și cu tehnologii de ultimă oră. O lustră FARO se poate potrivi atât într-o cameră de zi decorată cu un design clasic cât și în una cu un design moderne. Versatilitatea fiind unul dintre cele mai mari avantaje ale corpurilor de iluminat FARO.

Corpurile de iluminat pentru exterior FARO

Pe lângă iluminatul interior pe piață există și corpuri de iluminat pentru exterior FARO. Aici veți găsi în special diverse tipuri de aplice FARO care împreună cu becurile LED FARO vă vor ajuta să economisiți consumul de curent electric din locuință.

Dacă sunteți în căutare de ventilatoare FARO sau de accesorii FARO pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1994 – 2022 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i