Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Greenlux

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Brandul din Cehia Greenlux, a fost înființat în anul 2010, fiind specializat pe producția spoturilor, proiectoarelor, materialelor electrice și mai ales a iluminatului LED. Aceasta include nu numai plafoniere, dar și benzi LED și becuri LED.

De-a lungul anilor compania s-a remarcat atât prin construirea de corpuri de iluminat pentru baie Greenlux dar și prin construirea de corpurilor de iluminat de urgență Greenlux. Pentru baie cele mai des utilizate produse ale companiei sunt plafonierele LED Greenlux dar și lămpile încastrate Greenlux. Acestea sunt foarte eficiente din punct de vedere energetic dar au și funcții de ultimă oră.

Corpuri de iluminat pentru exterior Greenlux

Pentru exterior compania a dezvoltat atât o gamă variată de reflectoare Greenlux dar și de lămpi pentru exterior Greenlux. Acestea se găsesc în diferite forme și cu diferite designuri astfel încât să aveți de unde alege în funcție de designul din exteriorul locuinței dumneavoastră.

Pentru persoanele care sunt preocupate de protecția mediului și încearcă să reducă consumul de curent electric din surse neregenerabile compania a construit aplica solară Greenlux.

Corpuri de iluminat Greenlux la reducere

Fie că sunteți în căutarea unei benzi LED Greenlux sau a unui proiector Greenlux pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri posibile.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i