Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de sare - Globo

  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lampi de sare de Himalaia

Lampi de sare electrice, dar si sub forma de sfesnice sunt corpuri decorative si in plus pot ajuta la „vindecarea” casei dumneavoastra. Aparatele electrice produc in casa ioni pozitivi care dauneaza si care sunt cunoscuti sub numele de smog electric. Lampile de sare, datorita proprietatilor fizice si chimice actioneaza ca si ionizatoare naturale ale aerului, care reusesc sa neutralizeze acest smog electric. Efectul ionizarii este un impuls suplimentar petnru incalzire, de acea aceste pietre de sare au inceput sa fie folosite ca si lampi decorative sau sfesnice. Lampile de sare sunt produse din cristale solare, de ex. din minele de Himalaia sau cele pakistaneze de inalta calitate. Alegeti-va din oferta noastra lampi de sare in diferite forme si marimi. 
 
Va invitam sa va uitati in celelalte categorii ale corpurilor de iluminat sau profitati de oferta noastra speciala si alegeti din mai mult de 12.000 buc. din promotie.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i