Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
    
          
 
 
                        
 
                       

Lămpi de sare

 • Culoare
 • Funcția
 • Producător
 • Soclu
 • Număr becuri
 • Stil
 • Spațiul
 • Material
 • Putere max. bec
 • Tensiune
 • Grad protecție IP
 • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (2)
maro (6)
roz (2)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Globo (3)
Rabalux (7)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Soclu

Altele
E14 (9)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Altele
1 (9)
Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Stil

Altele
De design (1)
Decorativ (10)

Spațiul

Altele
Dormitor (1)
Living (9)

Material

Altele
lemn (2)
piatra (7)
sare (10)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Putere max. bec

Altele
15W (9)
Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Tensiune

Altele
230V (9)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (10)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Lampi de sare de Himalaia

Lampi de sare electrice, dar si sub forma de sfesnice sunt corpuri decorative si in plus pot ajuta la „vindecarea” casei dumneavoastra. Aparatele electrice produc in casa ioni pozitivi care dauneaza si care sunt cunoscuti sub numele de smog electric. Lampile de sare, datorita proprietatilor fizice si chimice actioneaza ca si ionizatoare naturale ale aerului, care reusesc sa neutralizeze acest smog electric. Efectul ionizarii este un impuls suplimentar petnru incalzire, de acea aceste pietre de sare au inceput sa fie folosite ca si lampi decorative sau sfesnice. Lampile de sare sunt produse din cristale solare, de ex. din minele de Himalaia sau cele pakistaneze de inalta calitate. Alegeti-va din oferta noastra lampi de sare in diferite forme si marimi. 
 
Va invitam sa va uitati in celelalte categorii ale corpurilor de iluminat sau profitati de oferta noastra speciala si alegeti din mai mult de 12.000 buc. din promotie.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL