Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Lămpi de sare

  • Material
  • Culoare
  • Soclu
  • Număr becuri
  • Putere max. bec
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Producător
  • Disponibilitate

Material

Altele
lemn (6)
piatra (7)
sare (9)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
alb (2)
maro (6)
roz (2)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
E14 (8)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Număr becuri

Altele
1 (8)
Alegeti un corp de iluminat cu un numar exact de becuri. Ati dori o lustra cu mai multe brate? Sau mai degraba o lampa cu un singur bec? Toate acestea le puteti selecta cu ajutorul cursorului.

Putere max. bec

Altele
15W (8)
Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Tensiune

Altele
230V (8)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (9)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Producător

Recomandăm
Globo (2)
Rabalux (7)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.

Lampi de sare de Himalaia

Lampi de sare electrice, dar si sub forma de sfesnice sunt corpuri decorative si in plus pot ajuta la „vindecarea” casei dumneavoastra. Aparatele electrice produc in casa ioni pozitivi care dauneaza si care sunt cunoscuti sub numele de smog electric. Lampile de sare, datorita proprietatilor fizice si chimice actioneaza ca si ionizatoare naturale ale aerului, care reusesc sa neutralizeze acest smog electric. Efectul ionizarii este un impuls suplimentar petnru incalzire, de acea aceste pietre de sare au inceput sa fie folosite ca si lampi decorative sau sfesnice. Lampile de sare sunt produse din cristale solare, de ex. din minele de Himalaia sau cele pakistaneze de inalta calitate. Alegeti-va din oferta noastra lampi de sare in diferite forme si marimi. 
 
Va invitam sa va uitati in celelalte categorii ale corpurilor de iluminat sau profitati de oferta noastra speciala si alegeti din mai mult de 12.000 buc. din promotie.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro