Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi de sare - Rabalux

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpi de sare de Himalaya

Lămpile de sare electrice, sub formă de sfeșnice sunt corpuri de iluminat decorative foarte îndrăgite în aceste zile. Aparatele electrice produc în casă ioni pozitivi care sunt dăunători pe termen lung. Lămpile de sare decorative, datorită proprietăților fizice și chimice acționează ca și ionizatoare naturale ale aerului, care reușesc să neutralizeze ionii pozitivi produși de aparatele electrice. Lămpile cu sare de Himalaya sunt produse din cristale de sare, din minele de înaltă calitate din Himalaya.

Lămpile de sare Rabalux sunt unele dintre cele mai cunoscute de pe piață fiind disponibile în foarte multe variante pentru a o alege pe cea preferată. Acestea sunt lămpi cu cristale de sare care sunt recomandate și de medici pentru a le folosi în locuință.

Modele de lămpi de sare

Cele mai apreciate modele sunt lămpile de sare de tip piramidă dar și lămpi de sare pe suport din lemn, deoarece au un design special și modern. Lămpile de sare ambientale se recomandă pentru a fi montate în dormitor dar pot fi la fel de bine montate și în camera de zi.

Dacă sunteți în căutare de lămpi cu cristale de sare ieftine pe site-ul nostru cu siguranță veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i