Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pendule fluorescente - Eglo

Vendor 5
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Deasupra mesei de bucătărie nu trebuie să fie neapărat o lustră. Varianta modernă este lampa fluorescentă suspendată. Vă puteți alege din diferite culori și forme. La ora actuală sunt foarte folosite și lămpile fluorescente suspendate LED, care își găsesc utilitatea mai ales în birouri. Acestea consumă o cantitate mică de energie și cu toate acestea sunt foarte performante.  

Dacă aveți acasă tavane mai joase, atunci pentru dumneavoastră ar fi mai potrivite lămpile fluorescente aplicate.  

Pentru iluminatul unor zone comerciale sau hale industriale cel mai des este folosită lampa tehnică fluorescentă deoarece poate lumina o suprafață mai mare.

Lampa suspendată LED beneficiază de noile tehnologii și de designuri moderne. Astfel lămpile fluorescente suspendate moderne se pot folosi atât la interior cât și la exterior și puteți alege chiar și dintre lămpile fluorescente suspendate clasice care au designuri clasice dar tehnologii moderne.

Cu toate acestea cele mai avansate tehnologic lămpi de acest gen sunt lămpile fluorescente suspendate RGB care vă oferă posibilitatea de a schimba culoarea luminii.

Totuși dacă sunteți într-o companie mare și vreți să schimbați corpurile de iluminat dintr-un depozit sau o hală atunci alegerea optimă ar fi lămpile fluorescente suspendate industriale sau chiar lămpile fluorescente suspendate profesionale.

Dacă sunteți în căutare de lămpi fluorescente suspendate ieftine atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i