Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lămpi - Crom mat

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Lămpile cu led și veiozele sunt obiecte decorative interesante potrivite pentru orice interior. Există foarte multe tipuri de lămpi care satisfac atât stilul modern cât și interiorul clasic tradițional. Lampadarele, pe de altă parte, vă permit să iluminați orice colț întunecat  dintr-o cameră. În schimb lămpile de masă servesc la iluminarea noptierelor, măsuțelor de cafea sau birourilor. 

Probabil lămpile care au tehnologia cea mai evoluată care îmbină protecția mediului cu anumite designuri spectaculoase sunt lămpi solare. Astfel de lămpi se folosesc în special la exterior, tot în acest spațiu se mai folosesc și lămpile solare de grădină.

Lămpi de exterior spre deosebire de lămpile de interior sunt mult mai rezistente și au o putere mult mai mare în ceea ce privește intensitatea luminii. Se folosesc mai ales lămpile led de exterior deoarece aceste beneficiază de niște tehnologii unice de economisire a curentului consumat.

Pentru firme sau companii pe lângă iluminatul clasic se mai folosesc și lămpi de birou care sunt mici și robuste și se potrivesc pentru orice birou.

Dacă sunteți în căutarea unui set de lămpi solare, atunci cu siguranță pe site-ul nostru îl veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i