1.180.000 de corpuri de iluminat în stoc 60 de zile pentru returnarea produselor Garanție la lămpi până la 5 ani Transport gratuit la comenzi de peste 150 lei
Dragi clienți, apreciem fiecare comandă și vă mulțumim că sunteți alături de noi ❤️. Vă rugăm să aveți răbdare în ceea ce privește livrarea comenzilor, încercăm să vă livrăm produsele cât mai repede. Mulțumim 👍🏻.
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0,00 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Ce lampă să alegem în camera de zi și în dormitor?

A răspuns:
Iosif

Răspuns:

Cu toții avem o lustră în camera de zi sau în dormitor. Însă lumina centrală nu este suficientă. Vă oferim o gamă largă de lămpi, de unde o puteți alege pe cea potrivită.

Fiecare dintre noi are în casă iluminat principal sub formă de lustră, lampă spot sau plafonieră. Dar totuși v-ați dat seama că ceva lipsește? Da, nu e de mirare. Dacă în dormitor sau living aveți un singur corp de iluminat, puteți fi siguri că nu este suficient. În aceste încăperi nu trebuie să ne gândim doar la lustră, ci și la corpuri de iluminat suplimentare, reprezentate de cele mai multe ori de diferite lampadare.
null 

Lămpile nu ar trebui să lipsească din camera de zi

Fie că aveți camera de zi mai mare sau doar câțiva metri pătrați, un lampadar va fi util în orice caz. De fapt, poate fi chiar necesar. Dacă în timpul serii vă plimbați prin cameră sau aveți musafiri, veți avea aprinsă lumina centrală. Dar atunci când vă așezați la televizor sau la locul preferat pe canapea cu o carte bună în mână? Să aprindeți lustra în aceste situații nu este o idee tocmai bună. Nu este imposibil, dar nu vă veți simți confortabil. Pentru a creea o atmosferă plăcută, iluminatul principal trebuie completat cu diferite lampadare. De asemenea, puteți opta pentru o aplică de perete, pe care o puteți monta pe perete. Unele aplice sunt cu întrerupător pe cablu, altele au nevoie de cabluri pentru instalare, iar dacă nu v-ați gândit dinainte la acest asptect, va trebui rezolvat cu un electrician de încredere.
null 
Mai sunt și alte posibilități pentru a completa lumina principală. Una din variante ar putea fi un lampadar. Aceste lampadare arată foarte bine de exemplu lângă canapea sau amplasate în colțul încăperii. În plus, un alt avantaj este faptul că în oferta noastră avem multe lampadare dimmabile. Așadar, veți putea regla singuri intensitatea luminii în funcție de cum veți dori. De exemplu, pentru citit, puteți intensifica lumina, iar pentru urmărirea televizorului, puteți crea o atmosferă plăcută cu o lumină mai slabă.
null 
Iar dacă doriți să înfrumusețați camera dumneavoastră cu o decorațiune, puteți alege una din lămpile de masă decorative, care vor îndeplini două funcții în același timp: atât funcția de design, cât și cea de corp de iluminat suplimentar.
                                                                                                                           null 

Dormitor fără lămpi? În niciun caz!

În ceea ce privește dormitorul, și aici iluminatul suplimentar este la fel de important. Însă pentru dormitor sunt necesare alte tipuri de lămpi. Dacă veți opta pentru lampadar sau pentru o aplică de perete, cu siguranță nu veți da greș. Însă ce nu ar trebui să lipsească în niciun dormitor sunt lămpile pe noptiere. Fără acestea nu prea ne putem imagina dormitorul. Mai ales pentru că și în dormitor ne place să citim sau să răsfoim o revistă. Având în vedere că aici ne retragem de regulă seara, lumina principală aprinsă ar putea fi deranjantă. De aceea, trebuie să alegem o lampă potrivită, care să lumineze suficient de bine. Să nu fie cu lumină prea slabă, ca să nu ne distrugem ochii, însă nici lumina prea intensă și ascuțită nu se recomandă. Puteți găsi la noi diferite lămpi clasice, dar și modele moderne sub formă de lămpi LED, din care unele conțin și display. Dacă sunteți iubitori de tehnică modernă, vă puteți procura și un astfel de model în dormitor.
null
Așadar, dacă până acum v-ați limitat la un singur corp de iluminat, este timpul să faceți o schimbare.

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369.630.007(Lu-Vi 08:00-16:30)

Întrebați
 
                     

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Ce bandă LED pentru bucătărie? Iluminat bucătărie
Cum selectăm iluminatul pentru dormitor? Living și dormitor
Cum algeți iluminatul pentru baie Lămpi de baie

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Află totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale direct pe email.

Dezabonare newsletter