Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Cum selectăm iluminatul pentru dormitor?

Cameră de zi și dormitor
A răspuns:
IosifIosif

Răspuns:

Dormitorul este un loc de odihnă și relaxare, astfel încât trebuie să se potrivească cu iluminatul selectat. Baza este o plafonieră și o lampă.

Confort cu lămpile cu telecomandă

Dormitorul are o poziție sofisticată în casă iar lumina potrivită va reuși să accentueze atmosfera și să creeze un adevărat paradis. Recomandăm selectarea lămpilor cu luminozitate redusă. Dacă aveți dulap cu haine în dormitor, să nu exagerați cu lumina slabă pentru că aveți nevoie de lumină pentru a nu distorsiona culorile îmbrăcăminții.
                                                 

Baza unui iluminat bun a dormitorului sunt lămpile centrale, este bine când nu au un iluminat direct, prin urmare vor lumina în sus. În oferta noastră sunt plafoniere, care pot fi simple sau alcătuite din mai multe lumini mici individuale. Pentru dormitoare cu tavan mai jos recomandăm plafoniere aplicate, care vor mâri camera optic. Avantajul este de asemenea că unele plafoniere aplicate sunt cu telecomandă. Puteți seta ușor și simplu diferite lumini colorate direct din pat.
                                                             
Un tip foarte popular de iluminat central sunt lustrele. Selecați-le în funcție de designul dormitorului. Majoritatea clienților cumpără lustre moderne și elegante, dar în magazinul nostru puteți cumpăra lămpi suspendate din rattan sau cristal.

Noptiera include și o lampă

Mulți oameni citesc în dormitor și din acest motiv este necesar să completăm lustra sau plafoniera cu o lampă. Putețe alege un lampadar (acesta este potrivit pentru spațiul cu televizor), dar clienții cumpără mai des veioze. Care ar fi lampa de masă corectă pentru dormitor? În primul rând nu ar trebui să fie deranjată la ochi nici pentru dvs. nici pentru partenerul dvs. Alegeți o lampă cu abajur și poate acea care este reglabilă sau are braț articulat, ceea ce ușurează ajustarea direcționării luminii. Veți aprecia acest lucru când veți dori să stați în fund nu doar întins atunci când citiți. De asemenea este util când puteți regla intensitatea luminii.
                                                 

Dacă aveți un dormitor mai mare, puteți amplasa aplice de perete. Dacă noaptea mergeți mai des la toaletă, veți aprecia instalarea unei lumini de orientare. Acestea au un senzor de mișcare încorporat, care se arpinde automat și după o scurtă perioadă de timp se oprește. Nu va mai trebui să vă faceți griji că o să vă împiedicați sau că veți trezi partenerul prin aprinderea luminii clasice.                                                             

Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Lista produse

Alte întrebări din categorii

Ce este fluxul luminos și intensitatea luminii? Surse de lumină
Cum alegeți lustra de bucătărie? Bucătărie
Ce iluminat LED alegem pentru bucătărie? Bucătărie
Ce bandă LED pentru bucătărie? Bucătărie
Cum algeți iluminatul pentru baie? Baie

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i