Compara
Autentificare
Cont nou
Levý banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Lanterne şi frontale - Grundig

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Lanterne şi frontale - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

Unele dintre cele mai apreciate lanterne sunt lanternele cu curea textilă, care se pun pe cap, de aceea li se spun și lanterne frontale. Avantajul acestora este nu numai faptul, că aveţi mâinile libere, ceea ce este foarte important când faceţi anumite activități și aveți nevoie de mâini, dar nu ocupă nici prea mult spațiu, iar datorită diodelor LED performante acordă o cantitate mare de lumină. Consumul de energie al acestora este mic, aşa că nu trebuie să vă fie frică, că trebuie să schimbaţi prea des bateriile.

Lanternele frontale LED sunt disponibile în diferite forme, culori şi cu puteri diferite de iluminare. De regulă există şi posibilitatea de a selecta diverse regimuri comutabile, de câte diode să se aprindă. La noi puteţi cumpăra la preţuri avantajoase şi lanterne LED clasice şi  lanterne de mână.  

Există lanterne profesionale care pot fi folosite în diferite domenii de la construcții la persoanele care fac intervenții noaptea. Aceste persoane au nevoie de lanterne puternice și fiabile.

Lanternele de cap pe care toți le cunoaștem de la televizor purtate de mineri, au și alte întrebuințări și pot fi folosite în viața de zi cu zi la diferite activități.

Lanternele de vânătoare au o putere foarte mare și sunt parte a echipamentului de vânătoare. Se mai pot folosi lanterne solare care folosesc o tehnologie mai nouă și care probabil vor schimba lanternele cu baterii, cu timpul.

Intrați pe site-ul nostru și găsiți cele mai bune lanterne la cele mai mici prețuri posibile.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i