Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Pomi de Crăciun artificiali - Eglo

Vendor 1
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În afară de oferta extinsă de decorațiuni și corpuri de iluminat de Crăciun, la noi găsiți și pomi artificiali de Crăciun. 

Pomii artificiali 3D, spre deosebire de pomii naturali, au o durată de viață mult mai mare, putând rezista chiar și mai mult de 10 ani. Totodată, un pom cu fibră optică are și lumini multicolore încorporate, care îi oferă un aspect special.

Pentru persoanele mai pretențioase care nu se mulțumesc cu orice pom de Crăciun avem pomi artificiali de lux, care sunt mai mari și au crenguțe mult mai dese. De asemenea, avem pomi artificiali împodobiți deja cu decorațiuni de cea mai mare calitate.

Probabil cei mai căutați pomi din ultimii ani au fost pomii artificiali albi, care prezintă un aspect special diferit de cel cu care suntem obișnuiți. Acest model de pomi de Crăciun artificiali se numără printre preferatele românilor din ultimii ani.

Un model special de pom artificial este pomul artificial cu zăpadă și conuri, conceput să aibă un aspect mai diferit și să fie împodobit modern. 

În aceste zile, pomii artificiali mici sunt la mare căutare deoarece nu ocupă mult spațiu și sunt mai ușor de depozitat.

Dacă sunteți în căutare de pomi artificiali, în magazinul nostru găsiți oferte la pomi artificiali, dar și la pomi artificiali ieftini pentru toate bugetele.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i