Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Pom artificial. O atmosferă de Crăciun care nu este de foioase

Noutăți și anunțuri

Iosif

În oferta de pomi artificiali din magazinul nostru virtual, veți găsi multe tipuri pe care nu le veți putea distinge la prima vedere de cei naturali.

Tradițiile de Crăciun diferă în fiecare gospodărie. Așa cum există tradiții de familie privind mâncarea servită la masa de Crăciun, așa se numără printre noi persoane care preferă conifere naturale sau artificiale. Aceștia reprezintă ornamentul cel mai tradițional care ne împodobește locuințele în timpul Crăciunului. Așadar, ar trebui să vă gândiți ce tip preferați sau vi se potrivește cel mai mult.

Avantajale pomilor naturali și artificiali

Diferențierea între un conifer natural și unul artificial este mai mult o chestiune pur subiectivă. Dar adevărul este că fiecare dintre acestea are propriile avantaje și dezavantaje.


Pomul natural iese în evidență cu mirosul neasemuit, care este inerent perioadei festive. În plus, aveți parte de unul original în fiecare an și de care nu vă veți plictisi în câteva săptămâni. Pe de altă parte, printre dezavantajele acestuia se numără schimbarea culorii și pierderea acelor, care se deteriorează în timp pe măsură ce pomul își pierde rezistența. Nu în ultimul rând, trebuie să îi acordați mai mult timp și mai multă îngrijire. De la alegerea acestuia până la transportul la domiciliu și la împodobire și întreținere. Bineînțeles că nu putem omite nici aspecul financiar: cheltuiți o parte din bugetul de Crăciun în fiecare an pentru a-l cumpăra.


În comparație cu un conifer natural, avantajele pomului artificial sunt că nu își pierde niciodată acele, nu devine niciodată galben și întotdeauna își menține forma obișnuită, simetrică. În plus, nu trebuie să îl cumpărați și să îl transportați în fiecare an, astfel că economisiți timp și bani. Îl puteți alege din confortul locuinței și instalat, de exemplu, la începutul perioadei de Advent. În cele din urmă, prin alegerea unui conifer articial ajutați la protejarea mediului înconjurător. În fiecare an, înainte de Crăciun, zeci de milioane de pomi naturali sunt tăiați. Pe de altă parte, nu vă puteți pur și simplu descotorosi de pom și trebuie să vă ocupați de depozitarea acestuia pe tot parcursul anului.


Gamă largă de pomi artificiali

Atunci când alegeți, trebuie să aveți în vedere câteva aspecte. Mai întâi de toate, înălțimea acestuia. În principal, aceasta depinde de doi factori: preferințele personale și spațiul suficient. În magazinul nostru virtual, se poate alege dintre pomi de dimensiuni mai mici, având dimensiune cuprinse între 30 și până la 90 de centimetri. Aceștia sunt potriviți ca ornamente de masă sau pentru decorarea rafturilor, fiind destinați pentru spațiul interior. În plus, nu aveți multe de făcut. Cei mai mici sunt livrați deja în forma lor finală și împreună cu un suport.


Dacă dispuneți de mai mult spațiu și vă doriți un pom artificial care să imite aspectul și dimensiunea unui pom natural, aveți la dispoziție mai multe opțiuni. Puteți alege dintre pomi cu înălțimi de 120 cm, 150, 180 și 220 cm până la veritabilii giganți de 250 cm. Și nu se termină cu dimensiunea. Puteți, de asemenea, alege între imitații ale diferitelor tipuri de conifere, acestea diferind prin numărul și densitatea ramurilor sau diametru.


Pomii disponibili în magazinul nostru virtual au următoarele caracteristici:

  • Prezintă un aspect natural, astfel că, la prima vedere, nu pot fi distinși de cei naturali
  • Diametrul pomului poate fi micșorat sau mărit (în funcție de tipul specific)
  • Suporturile sunt incluse

Alcătuire, amplasare, împodobire, curățare, depozitare

În cele din urmă, vă oferim câteva sfaturi legate de folosirea pomului artificial.


Alcătuire

Pomul artificial de Crăciun este alcătuit din una sau două piese care trebuie doar asamblate. După amplasarea pomului în suport, trebuie doar să îi aranjați ramurile și să le dați forma. Puteți întinde ramurile la orice lățime. Formarea poate dura câteva zeci de minute. În articolul nostru găsiți sfaturi detaliate despre instalarea unui conifer de Crăciun.


Amplasare

Pomul artificial poate fi amplasat în același loc ca unul natural. Cei cu dimensiuni mai mici pot juca rolul de ornamente în orice loc, iar cei cu dimensiuni mai mari sunt ideali pentru locurile care reprezintă centrul atmosferei de Crăciun pentru familie. Pe scurt, acolo unde vă place cel mai mult și unde petreceți cel mai mult timp cu cei apropiați.


Împodobire

Împodobirea pomului artificial nu este diferită de decorarea unui pom natural. Baza tuturor ornamentelor constă în instalații luminoase LED, care sunt disponibile în magazinul nostru virtual. Celelalte decorațiuni depind în totalitate de preferințele personale. Dacă vă doriți un pom gata împodobit, alegeți dintre pomii pregătiți în totalitate.


După Crăciun

Curățarea pomului artificial (în comparație cu unul natural) durează puțin timp. Nu trebuie să vă ocupați de acele care cad peste tot sau cu apa vărsată. Depozitarea, bineînțeles, este legată în primul rând de dimensiunea pomului. Cei mai mici pot fi depozitați cu ușurință într-un dulap, iar cel mai bun loc pentru cei mai mari este o pivniță sau un garaj.Autor článku:

Iosif
Iosif Specialist relații clienți

Iosif nu este doar un specialist în relații clienți, ci și un entuziast al iluminatului modern cu LED. În articolele sale vă va prezenta metode de economisire a energiei electrice sau vă va oferi sfaturi despre cum să vă iluminați perfect casa și grădina

Aveți întrebări?

Iosif

Sunt aici să vă ajut să faceți alegerea perfectă.

0369 630 007(Lu-Vi 08:00-17:30)

Întrebați
 
                      

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i