Compara
Autentificare
Cont nou
Levy banner
Pravý banner

Contactați-ne

0369.630.007 (Lu-Vi 08:00-16:30)
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Proiectoare cu senzor - Ledvance

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Proiectoare cu senzor

Proiectorul cu senzor de miscare poate fi folosit oriunde doriti sa evidentiati sau iluminati incaperea, biroul, magazinele sau camerele. Dimensiunea mica ii permite sa fie montat oriunde. Proiectoarele exterioare sunt potrivite pentru iluminarea fatadelor, cladirilor, spatiilor pentru reclame, etc. Proiector led exterior cu senzor poate fi aprins incontinuu sau poate avea incorporat senzor de miscare.
 

Proiector LED cu senzor de miscare

Proiectoarele LED cu senzor de miscare sunt inlocuitorul potrivit pentru corpuri cu halogen. Proiector solar led cu senzor este cea mai recenta tehnologie de iluminat globala care protejeaza mediul inconjurator. Avantajul proiectoarelor LED cu senzor de miscare este durata de viata de pana la 60.000 ore, economisirea energiei de pana la 60%, aprinderea imediata a luminii, rezistenta la fluctuatiile de temperatura. Proiectoare solare LED cu senzor sunt potrivite pentru iluminarea spatiilor exterioare, drumurilor de acces, parcarilor, cladirilor si gradinilor.
 

Proiectoare LED cu senzor PIR 

O utilizare vasta o au si proiectoarele LED cu senzor PIR. PIR senzor de miscare este utilizat pentru reglarea timpului de comutare si este sensibil la lumina din jur. Daca pe langa miscarea personala doriti sa captati si eventuali musafiri nepoftiti cu siguranta veti opta petnru proiector led cu senzor de miscare. Proiectoarele LED au un numar nelimitat de combinatii de culori. Cu ajutorul acestora puteti seta scenarii de culoare in functie de starea de spirit si nevoile dumneavoastra. Printre cele mai utilizate proiectoare colorate LED este cel cu lumina rosie.

VREI SĂ FI PRIMUL CARE AFLĂ NOUTĂȚILE ȘI OFERTELE?

Aflați totul despre iluminat, ultimele noutăți și tutoriale, direct prin poștă electronică.

Abonare la noutăți

Copyright © 1994 – 2021 Donoci srl. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i