Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Mai multMai puțin

Searchlight

Vendor 2
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Searchlight Electric este o marcă prestigiu în industria iluminatului și este renumită pentru design-urile fantastice și capacitatea excelentă de a satisface nevoile clienților. Această marcă specială de iluminat a depășit așteptările în ceea ce privește designul și funcționalitate. Acest lucru a permis ca popularitatea corpurilor de iluminat Searchlight să crească exponențial.


Acum, un brand mondial, Searchlight a fost fondat în 1945 și se află la a treia generație a afacerii de familie. A fi o afacere de familie aduce întotdeauna un plus de emoție și căldură mărcii – iar iluminatul LED Searchlight continuă să ofere un iluminat de calitate care creează o ambianță specială în orice cameră.


Corpuri de iluminat Searchlight


Iluminatul Searchlight include unele dintre cele mai complexe piese de pe piața corpurilor de iluminat și oferă o varietate foarte mare de produse din care să alegeți. De la aplicele Searchlight la lămpilede exterior Searchlight, veți găsi cu siguranță ceva care vă va plăcea. Toate piesele din această colecție de iluminat Searchlight variază de la cele tradiționale (lustre Searchlight ) la cele contemporane (lampadare Searchlight).


Corpuri de iluminat Searchlight pentru orice cameră


Fie că sunteți în căutarea unei lămpi de masă Searchlight care să stabilească tonul de lumină din sufrageria dumneavoastră și să vă completeze designul din cameră sau pur și simplu sunteți în căutarea unor spoturi Searchlight pentru a vă iluminat baia, pe site-ul nostru veți găsi tot ce aveți nevoie. Avem inclusă chiar și o categorie de iluminat pentru oglindă Searchlight care prinde mai multe corpuri de iluminat zona oglinzii din baie.

Copyright © 1994–2024 Donoci s.r.o. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i