Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Senzori de mișcare și senzori de lumină - Eglo

Vendor 7
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

La intrarea în casă este util un corp de iluminat cu senzor, mai exact un corp de iluminat cu senzor de mișcare. Acesta este apreciat datorită senzorului de mișcare încorporat, care se aprinde automat în momentul în care se apropie o persoană. După o anumită perioadă după ce a plecat persoana, se stinge automat, astfel că veți face economii considerabile cu acest tip de produs. 

Pentru orice corp de iluminat cu senzor este nevoie de un bec cu senzor, indiferent că vorbim despre o lampă cu senzor de mișcare sau de un proiector cu senzor de mișcare.

O lampă solară cu senzor beneficiază de cele mai noi tehnologii și este o variantă de iluminat ecologic. Aceasta alături de lampa led cu senzor de mișcare sunt alegerile perfecte pentru o casă inteligentă.

O bandă led cu senzor de mișcare se poate monta pe un birou sau chiar pe blatul mesei de bucătărie pentru a vă bucura de o lumină de calitate.

Cel mai des sunt utilizate corpurile de iluminat cu senzor de mișcare de exterior deoarece acolo această tehnologie aduce un beneficiu real deoarece lumina se va stinge și aprinde când simte mișcare astfel încât se economisește curent electric.

O aplică cu senzor de mișcare poate contribui la crearea unui ambient deosebit într-un foișor sau pe o terasă. În construirea acesteia este folosit și senzorul de mișcare de 12v.

Dacă sunteți în căutarea de becuri cu senzor de noapte sau de orice tip de corp de iluminat cu senzor de mișcare atunci pe site-ul nostru veți găsi cele mai bune oferte.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i