Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Senzori de mișcare

  • Material
  • Culoare
  • Soclu
  • Putere max. bec
  • Tensiune
  • Grad protecție IP
  • Funcția
  • Producător
  • Disponibilitate

Material

Altele
metal (2)
plastic (134)
sticla (2)
Acesta indica din ce material este fabricat produsul respectiv. Daca doriti sa selectati doar produsele din sticla, bifati casuta „sticla”.

Culoare

Altele
alb (149)
antracit (3)
argintiu (16)
crom mat (1)
gri (3)
negru (29)
Aceasta indica culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectati „auriu”, atunci vi se vor afisa doar produsele care sunt aurii sau contin culoarea aurie.

Soclu

Altele
R7s (2)
Prin acest filtru puteti selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumita dulie, fiind necesar sa alegeti un bec cu soclu potrivit. Daca nu stiti ce soclu sa alegeti, poate veti gasi acest articol de ajutor.

Putere max. bec

Altele
1200W (1)
Aveti nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maxima“ puteti selecta exact optiunea corecta. Valorile mentionate sunt exprimate in watti (W) si indica puterea maxima a unei surse de lumina (becului).

Tensiune

Altele
120/250V (3)
3V (1)
230V (107)

Grad protecție IP

Altele
IP20 (79)
IP42 (1)
IP44 (22)
IP54 (90)
IP55 (1)
IP65 (2)
Gratul de protectie (IP) indica rezistenta echipamentelor electrice impotriva patrunderii corpurilor straine si patrunderea lichidelor, in special a apei. Gradul de protectie este indicat de asa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de doua cifre: prima cifra indica protectia impotriva atingerilor accidentale si impotriva patrunderii corpurilor straine, a doua cifra indica gradul de protectie impotriva patrunderii apei. Mai multe informatii despre gradul de protectie IP gasiti in acest articol.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteti selecta diferite proprietati avansate ale corpului de iluminat. Daca veti selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afisa doar produsele care contin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Eglo (7)
Philips (3)
Steinel (159)
Altele
Greenlux (7)
Panlux (6)
Puteti selecta producatorul in functie de preferintele dvs. Am recomandat cateva dintre ele in functie de stocul si experienta noastra. Alte marci calitative le gasiti imediat mai jos.
Senzori de mișcare 
 
La intrarea în casă își găsește valorificarea un iluminat cu senzor, mai exact o lampă cu senzor de mișcare. Acesta, datorită senzorului de mișcare încorporat, se aprinde automat în momentul, când se apropie un om. După o anumită perioadă se stinge în mod automat, deci cu o lampă de eterior cu senzor de mișcare, puteți economisi considerabil.
 
Pe scurt, senzorii de mișcare sunt un lucru foarte util. În ofertă avem și proiectoare LED cu senzor.

Copyright © 1990 – 2018 Luminam.ro