Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu

Senzori de mișcare

 • Culoare
 • Funcția
 • Grad protecție IP
 • Soclu
 • Tensiune
 • Producător
 • Putere max. bec
 • Material
 • Spațiul
 • Stil
 • Disponibilitate

Culoare

Altele
alb (164)
antracit (3)
argintiu (15)
crom mat (2)
gri (4)
negru (35)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Grad protecție IP

Altele
IP20 (87)
IP20/44 (1)
IP42 (1)
IP44 (33)
IP54 (94)
IP65 (2)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.

Soclu

Altele
R7s (2)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Tensiune

Producător

Recomandăm
Eglo (14)
Greenlux (9)
Philips (4)
Steinel (166)
Altele
Panlux (8)
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Putere max. bec

Altele
1200W (1)
Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Material

Altele
metal (2)
plastic (224)
sticla (2)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Spațiul

Altele
Atelier (37)
Garaj (85)
Hol (122)
Living (1)

Stil

Altele
Modern (105)
Senzori de mișcare 
 
La intrarea în casă își găsește valorificarea un iluminat cu senzor, mai exact o lampă cu senzor de mișcare. Acesta, datorită senzorului de mișcare încorporat, se aprinde automat în momentul, când se apropie un om. După o anumită perioadă se stinge în mod automat, deci cu o lampă de eterior cu senzor de mișcare, puteți economisi considerabil.
 
Pe scurt, senzorii de mișcare sunt un lucru foarte util. În ofertă avem și proiectoare LED cu senzor.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL