Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Senzori și detectoare - Steinel

Vendor 3
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Veniți acasă și vreți ca lumina să se aprindă singură? Pentru aceasta vă ajută senzorii de mișcare. Unele corpuri de iluminat cu senzor de mișcare funcționează cu ajutorul senzorului PIR, care reacționează la radiațiile infraroșii emise de corpul uman și se aprind în consecință. Există și senzori crepusculari care reacționează la intensitatea luminii ambientale și în funcție de nevoie aprind și sting automat lumina.  

Senzorul de mișcare pentru exterior, precum și senzorul crepuscular vă facilitează deplasarea prin grădină și pe lângă casă după înserare. 

Becul cu senzor este cea mai bună alegerea dacă sunteți în căutarea unui bec pentru o lampă cu senzor de mișcare. În schimb un proiector led cu senzor necesită niște becuri speciale, dar și pe acestea le găsiți pe site-ul nostru.

Lampa solară cu senzor este folosită mai des la exterior fiind foarte potrivită pentru iluminarea grădinii sau a unei terase.

Cel mai des pentru iluminarea unui foișor se folosește banda led cu senzor de mișcare deoarece are un design special și oferă o nuanță de modern în orice spațiu.

Aplica cu senzor de mișcare este folosită atât la interior cât și la exterior, având caracteristici care să o face adaptabilă pentru orice spațiu.

Dacă doriți să vă cumpărați un senzor de mișcare de exterior sau orice fel de senzor sau detector atunci pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i