Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Senzori și detectoare - Philips

Vendor 4
  • Cele mai vândute
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Subcategorii: Senzori și detectoare - selectați subcategoria

Descrierea categoriei

La intrarea în casă este bine să fie instalată o lampă cu senzor. Lampa este dotată cu un senzor de mișcare, așadar se va aprinde automat. Este mult mai plăcut dacă lumina se aprinde datorită senzorului de mișcare atunci când vă căutați cheile în geantă noaptea sau iarna când vă așteaptă scările pline de zăpadă. De asemenea proprietarii casei vor aprecia senzorii de mișcare în momentul în care ajung musafiri neanunțați care vor fi dați de gol de lumină. Există becuri cu senzor, special concepuți pentru a fi folosiți cu astfel de lămpi.

Lămpile led cu senzor de mișcare de exterior sunt mai nou apărute pe piață în trecut se foloseau mai des proiectoarele led cu senzor care cu toate că luminau o suprafață mai mare nu erau la fel de economice.

Senzorii de mișcare sunt folosiți și pentru siguranța proprie și aceasta nu doar la întoarcerea acasă dar și pentru protecția de vizitatori nedoriți.

Pentru cei interesați de protecția mediului există și lămpi solare cu senzor care se alimentează doar cu energie regenerabilă de la Soare.

Din magazinul nostru vă puteți alege lămpi cu senzor cu designuri diferite dar și cu distanță diferită de detectare a mișcării.

Pentru un birou ați putea folosi o bandă led cu senzor de mișcare care nu doar că este economică dar conferă și un design deosebit oricărui spațiu.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i