Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Senzori de mișcare

  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

În aceste zile se folosesc din ce în ce mai des la exterior corpuri de iluminat cu senzor de mișcare. Astfel senzorul de mișcare pentru exterior este foarte utilizat pentru iluminarea căilor de acces în locuință în special. Acesta vine în două variante în funcție de unghiul de detecție - prima ar fi senzorul de mișcare pentru exterior de 180° și a doua senzorul de mișcare pentru exterior de 360°.

Senzorul PIR pentru bec se poate folosi în interior și se poate instala direct pe corpurile de iluminat.

Senzori și detectoare inteligente

Senzorul de mișcare încastrat este foarte ușor de montat și vine cu posibilitatea de a seta durata de iluminare. Cel mai cunoscut astfel de senzor este senzorul de mișcare Philips Hue care este un senzor de mișcare inteligent cu funcții speciale.

Detectorul inteligent de mișcare poate fi folosit ca o parte componentă a unui sistem de securitate deoarece vine cu funcția prin care se poate conecta la WIFI. Acest detector de mișcare poate fi conectat și cu alte dispozitive inteligente pentru casă.

Senzori de mișcare la prețuri promoționale

Fie că sunteți în căutarea unui senzor de mișcare cu microunde sau a unui senzor de mișcare cu infraroșu pe site-ul nostru le veți găsi la cele mai mici prețuri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i