Levý banner
Pravý banner
MENIU
0 0 Lei
Cumpărați de încă 150 Lei și primiți transport gratuit.
Meniu

Filtrare

Încărcarea filtrului

Spoturi cu luminozitate reglabilă - Paul Neuhaus

Vendor 9
  • Cele mai vândute
  • Reducerile săptămânii
  • Cele mai vizualizate
Alte cele mai vândute

Descrierea categoriei

Vă plac lămpile cu spoturi, dar doriți să reglați intensitatea luminii acestora? Nici o problemă! În oferta noastră v-am pregătit o categorie specială de corpuri de iluminat cu spoturi cu intensitate reglabilă. Aici găsiți corpuri de iluminat care se aplică direct pe plafon sau perete, dar și spoturi care se încastrează în plafon, este vorba despre corpurile de iluminat pentru tavan fals. 

O lampă spot led are toate tehnologiile de ultimă oră, astfel încât veți putea regla intensitatea luminii direct de pe telefon. Lampă spot cu luminozitate reglabilă este folosită atât pentru iluminatul camerei de zi cât și pentru iluminatul altor camere cum ar fi bucătăria sau baia.

Pentru exterior se folosește foarte des lampa spot de perete atât pentru iluminatul unui foișor sau a unei terase.

Un iluminat de calitate pentru baie este oferit de lampa spot de baie care oferă un ambient deosebit în orice baie.

Însă dacă vă doriți un iluminat mai minimalist care să nu iasă foarte mult în evidență aplica spot sau chiar plafoniera spot cu led sunt alegerile optime.

Lampa spot RGB vă oferă tehnologiile de ultimă oră cu ajutorul cărora veți putea alegerea culoarea luminii oferită de corpul de iluminat.

Pentru un iluminat corespunzător al unui birou lampa spot de masă este foarte potrivită deoarece se prinde foarte ușor de masă și i se poate regla intensitatea luminii pentru a nu avea probleme cu ochii. 

Lămpile spot moderne sunt lămpi spot inteligente care spre deosebire de lămpile spot clasice au designuri moderne potrivite chiar pentru orice design interior.

Dacă sunteți în căutare de lămpi spot de design pe site-ul nostru veți găsi cele mai mari reduceri.

Copyright © 1993–2024 Donoci®. Toate drepturile rezervate. Informații privind prelucrarea datelor cu caracter personal. i