Vă garantăm cele mai mici prețuri! Dacă găsești undeva un produs identic mai ieftin, noi îți vom oferi produsul la un preț si mai mic! MAI MULTE INFORMAȚII

Sunați-ne! 0369.630.007

Coşul meu 0 0,00 Lei Pentru a beneficia de transport gratuit mai trebuie sa cumperi in valoare de 9999,-Lei
0
Produse preferate:
0

Nu ai nimic la favorite.

Levý banner
Pravý banner
Meniu
    
          
 
 
                        
 
                       

Spoturi cu variator

 • Culoare
 • Stil
 • Material
 • Număr becuri
 • Soclu
 • Funcția
 • Producător
 • Putere max. bec
 • Tensiune
 • Grad protecție IP
 • Disponibilitate

Culoare

Altele
alama (2)
alb (207)
albastru (9)
antracit (1)
argintiu (44)
auriu (8)
bej (7)
bronz (13)
crom lucios (112)
crom mat (244)
de cupru (13)
galben (3)
gri (33)
maro (28)
negru (94)
portocaliu (12)
roşu (13)
roz (1)
soclu (6)
verde (1)
violet (1)
Aceasta indică culoarea pe care o va avea produsul. Daca selectați „auriu”, atunci vi se vor afișa doar produsele care sunt aurii sau conțin culoarea aurie.

Stil

Altele
Clasic (31)
Copii (14)
De design (38)
Modern (552)
Rustic (1)
Vintage (13)

Material

Altele
beton (9)
cristal (3)
lemn (11)
metal (696)
plastic (36)
sticla (201)
vitraliu (1)
Acesta indică din ce material este fabricat produsul respectiv. Dacă doriți să selectați doar produsele din sticlă, bifați căsuța „sticlă”.

Număr becuri

Alegeți un corp de iluminat cu un număr exact de becuri. Ați dori o lustră cu mai multe brațe? Sau mai degrabă o lampă cu un singur bec? Toate acestea le puteți selecta cu ajutorul cursorului.

Soclu

Altele
E14 (1)
G4 (14)
G53 (14)
G9 (208)
GU10 (375)
GU4 (1)
GU5,3 (4)
Prin acest filtru puteți selecta produsul cu soclul dorit de dvs. Fiecare corp de iluminat este echipat cu o anumită dulie, fiind necesar să alegeți un bec cu soclu potrivit. Dacă nu stiți ce soclu să alegeți, poate veți găsi acest articol de ajutor.

Funcția

Altele
Cu ajutorul acestui filtru puteți selecta diferite proprietăți avansate ale corpului de iluminat. Dacă veți selecta „Tehnologia LED”, atunci se vor afișa doar produsele care conțin tehnologia LED.

Producător

Recomandăm
Eglo (235)
Globo (43)
Lucide (89)
Luxera (4)
Paulmann (22)
Philips (135)
Prezent (52)
Rabalux (5)
Top Light (2)
Altele
Puteți selecta producătorul în funcție de preferințele dvs. Am recomandat câțiva în funcție de stoc și experiența noastră. Alte mărci calitative le găsiți imediat mai jos.

Putere max. bec

Aveți nevoie de un corp de iluminat foarte puternic? Cu ajutorul filtrului „Putere maximă“ puteți selecta exact opțiunea corectă. Valorile menționate sunt exprimate în watti (W) și indică puterea maximă a unei surse de lumină (becului).

Tensiune

Grad protecție IP

Altele
IP20 (678)
IP44 (19)
Gradul de protecție (IP) indică rezistența echipamentelor electrice împotriva pătrunderii corpurilor străine și pătrunderea lichidelor, în special a apei. Gradul de protecție este indicat de așa numitul cod IP, care este format din caracterele IP, urmat de două cifre: prima cifră indică protecția împotriva atingerilor accidentale și împotriva pătrunderii corpurilor străine, a doua cifră indică gradul de protecție împotriva pătrunderii apei. Mai multe informații despre gradul de protecție IP gasiti în acest articol.
Va plac lampile cu spoturi, asa zisele spoturi, dar doriti sa reglati intensitatea luminii acestora? Nici o problema! In oferta noastra am pregatit pentru dvs. un marcaj special pentru corpuri de iluminat cu spoturi cu intensitate reglabila. Aici gasiti iluminari care se aplica direct pe plafon sau perete, dar si spoturi care se incastreaza in plafon, este vorba de corpuri de iluminat tavan fals

In e-shopul nostru va oferim si alte tipuri de iluminari, la care se poate regla intensitatea luminii – plafoniere cu intensitate reglabila, corpuri de iluminat de perete cu intensitate reglabila, pendule cu intensitate reglabila, lampi de masa cu intensitate reglabila si lampi de pardoseala cu intensitate reglabila. La noi puteti achizitiona si becuri sau benzi LED cu intensitate reglabila.

Copyright © 1992 – 2018 SC DONOCI SRL